Buggy's

Lascal buggy’s

Een Lascal buggy is heel gemakkelijk in gebruik. Met zo’n buggy maak je een soepele, vlotte rit. De unieke Lascal M1 buggy heeft draaibare handgrepen met drie verschillende hoeken, elk met twee grijpposities. Dit zorgt ervoor dat je de handgrepen op een fijne en comfortabele manier vasthoudt. De handgrepen zijn ook nog eens heel handig te verstellen. Je hebt de keus uit maar liefst twaalf handgreepposities, zodat je tijdens het wandelen op elk ogenblik, in iedere omgeving de controle behoudt. Verder kun je kiezen uit twee verschillende hoogtes. In een mum van tijd pas jij deze buggy van Lascal aan jouw grootte aan. Ook als je wat groter bent dan gemiddeld, loop je heel comfortabel achter de Lascal M1 buggy.

Lees meer...

Nog meer handige details van Lascal buggy’s

Lascal buggy’s zijn in veel gevallen geschikt voor een meerijdplankje. Van Lascal zijn speciale meerijdplankjes te verkrijgen die aan een Lascal buggy passen. Dankzij een meerijdplankje hoeft een ouder broertje of zusje niet de hele tijd naast de buggy te lopen, maar kan het af en toe ook ‘meeliften’. Het zitje van een Lascal buggy is meestal verstelbaar in verschillende posities. Verder biedt het zitje ook nog eens veel comfort, dankzij de kussentjes. De meeste buggy’s van Lascal hebben een verlengbare zonnekap en een geïntegreerd windscherm. Sommige buggy’s van Lascal zijn voorzien van LED-lampjes, waardoor deze heel goed zichtbaar zijn in het donker. Ook hebben de wielen van veel buggy’s opvallende reflectoren.

Over Lascal

Lascal is een merk van originele, ergonomische veiligheidshekjes, meerijdplankjes en buggy’s met Zweeds design. Kwaliteit staat bij Lascal hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Lascal het belangrijk dat de producten gebruiksvriendelijk zijn. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en handige Lascal buggy online via onze webshop. Onze Lascal buggy’s zijn meestal verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijs Garantie!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lascal M1 Buggy

    De Lascal M1 Buggy is geschikt voor kinderen tot 22 kg en heeft de mogelijkheid om een meerijdplankje achter de buggy te bevestigen. De vele verstelopties voor de handvaten maken de buggy extra praktisch.

    399,95

    219,-

1 Resultaten