Kinderwagen, kinderwagens, Thule

5 Resultaten
 • Quick view

  Leclerc Influencer XL Buggy

  De nieuwste Leclerc Influencer XL Buggy is de grote broer van de bekende Leclerc Influencer Buggy. Deze XL variant is uitgerust met een hogere duwbeugel, net wat meer zitruimte en grotere wielen voor extra comfort.

  Normale prijs: 489,-

  Special Price 440,10

 • Quick view

  Leclerc x Monnalisa Influencer Buggy

  De Leclerc x Monnalisa Influencer Buggy is een luxe, premium buggy met een automatisch inklapsysteem. De prachtige materialen worden gecombineerd met vele praktische eigenschappen. Geschikt voor kindjes tot 22 kg.
  579,-
 •  
  Thule Urban
  Glide 2
 • Quick view

  Leclerc Influencer Buggy

  De Leclerc Influencer Buggy is een luxe, premium buggy met een automatisch inklapsysteem. De prachtige materialen worden gecombineerd met vele praktische eigenschappen. Geschikt voor kindjes tot 22 kg.

  Normale prijs: 439,-

  Special Price 429,-

 • Quick view

  Leclerc Magicfold Plus Buggy

  De Leclerc Magicfold™ Plus Buggy is een luxe, premium buggy met een automatisch inklapsysteem. De prachtige materialen worden gecombineerd met vele praktische eigenschappen. Geschikt voor kindjes tot 22 kg.

  389,-

  379,-

 • Quick view

  Leclerc Hexagon Buggy

  De Leclerc Hexagon Buggy is een luxe, premium buggy met een automatisch inklapsysteem. De prachtige materialen worden gecombineerd met vele praktische eigenschappen. Geschikt voor kindjes tot 22 kg.
  599,-
5 Resultaten
Black Friday
Trustpilot