mima buggy, mima buggy's, buggy mima

Mima buggy

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke en stijlvolle buggy? Dan is Mima een merk dat bij jou past. De Mima buggy’s wegen weinig, hebben een grote boodschappenmand en er is een handige, bijpassende voetenzak verkrijgbaar. Wat de bestemming van je wandeling ook is, de Mima buggy brengt jouw kindje veilig op plek van bestemming zonder dat het jou veel energie kost.

Lees meer...

Stijlvol

De unieke lederachtige stoffen die kenmerkend zijn voor de producten van Mima stelen ook bij de buggy’s de show. Door middel van een handig raampje in de kap kun je een oogje in het zeil houden. Met de aanvullende producten als een regenscherm en voetenzak maak je de look van de Mima buggy compleet en wandel jij stijlvol met je kindje.

Mima buggy online verkrijgbaar

Staat de buggy van Mima bovenaan jouw verlanglijstje? Bestel hem dan vandaag nog in onze webshop. Doe je dit voor 20.00 uur en betaal je direct online, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al bij jouw thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mima Bo Buggy

    De Mima Bo Buggy is een gave buggy die verkrijgbaar is in diverse kleuren. Bovendien zijn er accessoires verkrijgbaar die de look helemaal compleet maken. Zo loop jij altijd stijlvol over straat!
    319,-
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot