Buggy's

Mutsy Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

1 Resultaten
  • Quick view Mutsy Nexo Buggy

    Mutsy Nexo Buggy

    Uit voorraad leverbaar

    392,-

    239,-

1 Resultaten

Mutsy buggy

 

Praktisch en comfortabel: Mutsy weet wat belangrijk is wanneer jij op pad gaat met je kindje, of het nu om een lange wandeling gaat of een korte boodschap of bezoekje aan oma. Behalve de kinderwagens zijn ook de Mutsy buggy’s echte toppers.

 

Comfortabel & gebruiksvriendelijk

De Mutsy buggy’s zijn prettig voor jou en je kindje. Ze sturen soepel dankzij zwenkwielen en je kindje zit altijd goed omdat onderdelen als een voetensteun en een 5-punts veiligheidsgordel aan te passen zijn aan de wensen van je kindje. Voor het verstellen heb je overigens geen uitgebreide handleiding nodig, het is zo gepiept!

 

Mutsy buggy online verkrijgbaar

Buggy’s van Mutsy zijn online verkrijgbaar in de webshop van Babypark. Bestel je een buggy voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan heb je hem in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Zo kun jij gewoon vanuit huis winkelen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dat is handig shoppen!