Buggy's

Mutsy buggy

Praktisch en comfortabel: Mutsy weet wat belangrijk is wanneer jij op pad gaat met je kindje, of het nu om een lange wandeling gaat of een korte boodschap of bezoekje aan oma. Behalve de kinderwagens zijn ook de Mutsy buggy’s echte toppers.

Lees meer...

Comfortabel & gebruiksvriendelijk

De Mutsy buggy’s zijn prettig voor jou en je kindje. Ze sturen soepel dankzij zwenkwielen en je kindje zit altijd goed omdat onderdelen als een voetensteun en een 5-punts veiligheidsgordel aan te passen zijn aan de wensen van je kindje. Voor het verstellen heb je overigens geen uitgebreide handleiding nodig, het is zo gepiept!

Mutsy buggy online verkrijgbaar

Buggy’s van Mutsy zijn online verkrijgbaar in de webshop van Babypark. Bestel je een buggy voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan heb je hem in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Zo kun jij gewoon vanuit huis winkelen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mutsy Nexo Buggy

    De Mutsy Nexo Buggy rijdt soepel en is gemakkelijk in te klappen tot een compact pakket. Met de verkrijgbare accessoires maak je de Mutsy Nexo buggy nog veelzijdiger voor optimaal gebruiksgemak.

    392,-

    299,-

1 Resultaten