Buggy's

Topmark buggy

Of je nu in de stad of in het bos wilt wandelen, met een buggy van Topmark wordt elke wandeling een succes. Dankzij de zwenkwielen aan de voorzijde is geen bocht te krap. Bij het wandelen over een onverhard bospaadje kun je de zwenkwielen vastzetten. Het weer zal de pret niet bederven. Dankzij de zon- en windkap ligt je kindje heerlijk beschut in de buggy.

Lees meer...

Oog voor veiligheid

Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje heel stevig vast in de buggy. De gordelpads voorkomen dat de gordel gaat schuren of op een andere manier irriteert. De buggy’s van Topmark zijn stevig en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Zo kun je met een gerust hart op pad!

Topmark buggy online verkrijgbaar

De buggy’s van Topmark zijn online verkrijgbaar. Voor de meeste buggy’s geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en direct online betaald, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis. Zeg nou zelf, veel eenvoudiger winkelen kan toch niet?

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Topmark Reese Buggy

    In de Topmark Reese Buggy zit je kind vanaf 6 maanden comfortabel tijdens de wandeling. De buggy is gemakkelijk te besturen en wordt geleverd inclusief grote zon- en windkap en een ruime boodschappenmand.

    109,-

    104,95

1 Resultaten
Trustpilot