Buggy's

Topmark buggy

 

Of je nu in de stad of in het bos wilt wandelen, met een buggy van Topmark wordt elke wandeling een succes. Dankzij de zwenkwielen aan de voorzijde is geen bocht te krap. Bij het wandelen over een onverhard bospaadje kun je de zwenkwielen vastzetten. Het weer zal de pret niet bederven. Dankzij de zon- en windkap ligt je kindje heerlijk beschut in de buggy.

Lees meer...

 

Oog voor veiligheid

Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje heel stevig vast in de buggy. De gordelpads voorkomen dat de gordel gaat schuren of op een andere manier irriteert. De buggy’s van Topmark zijn stevig en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Zo kun je met een gerust hart op pad!

 

Topmark buggy online verkrijgbaar

De buggy’s van Topmark zijn online verkrijgbaar. Voor de meeste buggy’s geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en direct online betaald, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis. Zeg nou zelf, veel eenvoudiger winkelen kan toch niet?

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Dani Buggy

  De Topmark Dani Buggy is trendy uitgevoerd met een doorlopende duwbeugel. De rugleuning van de buggy is verstelbaar van zit- naar ligstand zodat je kindje (vanaf 6 maanden tot 15 kg) altijd comfortabel zit.

  179,-

  129,-

 • Quick view

  Topmark Mika Buggy

  De Topmark Mika Buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 15 kg. De buggy is geschikt voor op de fiets en heeft praktische eigenschappen zoals een boodschappenmand, zonnekap en een verstelbare rugleuning.
  57,95
 • Quick view

  Topmark Jay Buggy

  De Topmark Jay Buggy is hip, praktisch en gebruiksvriendelijk. De buggy heeft zowel comfortabele als handige eigenschappen zodat deze buggy bij zowel kinderen (tot 15 kg, circa 2 jaar) als ouders in de smaak valt.
  119,-
 • Quick view

  Topmark Reese Buggy Deluxe

  De Topmark Reese Buggy Deluxe is stijlvol uitgevoerd met kunstlederen handvaten. De rugleuning van de buggy is verstelbaar in 4 standen zodat je kindje (vanaf 6 maanden tot 15 kg) altijd comfortabel zit.
  87,99
 • Quick view

  Topmark Reese Buggy Lavender

  In de Topmark Reese Buggy zit je kindje vanaf 6 maanden comfortabel. De buggy is gemakkelijk te besturen en wordt geleverd inclusief grote zon- en windkap en een boodschappenmand.
  99,95
 • Quick view

  Topmark Lucca Buggy

  Met de Topmark Lucca Buggy kun je je kindje al vanaf de geboorte veilig en comfortabel vervoeren. De buggy beschikt over een verstelbare rugleuning en voetensteun en heeft vering op alle wielen. Dat rijdt prettig!
  129,95
6 Resultaten