Buggy's

Topmark Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

6 Resultaten
 • Quick view Topmark Mika Buggy

  Topmark Mika Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
 • Quick view Topmark Jay Buggy

  Topmark Jay Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  149,-
 • Quick view Topmark Reese Buggy Deluxe

  Topmark Reese Buggy Deluxe

  Uit voorraad leverbaar
  89,-
 • Quick view Topmark Reese Buggy

  Topmark Reese Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  69,99
 • Quick view Topmark Lucca Buggy

  Topmark Lucca Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
 • Quick view Topmark Dani Buggy

  Topmark Dani Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  179,-
6 Resultaten

Topmark buggy

 

Of je nu in de stad of in het bos wilt wandelen, met een buggy van Topmark wordt elke wandeling een succes. Dankzij de zwenkwielen aan de voorzijde is geen bocht te krap. Bij het wandelen over een onverhard bospaadje kun je de zwenkwielen vastzetten. Het weer zal de pret niet bederven. Dankzij de zon- en windkap ligt je kindje heerlijk beschut in de buggy.

 

Oog voor veiligheid

Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje heel stevig vast in de buggy. De gordelpads voorkomen dat de gordel gaat schuren of op een andere manier irriteert. De buggy’s van Topmark zijn stevig en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. Zo kun je met een gerust hart op pad!

 

Topmark buggy online verkrijgbaar

De buggy’s van Topmark zijn online verkrijgbaar. Voor de meeste buggy’s geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en direct online betaald, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis. Zeg nou zelf, veel eenvoudiger winkelen kan toch niet?