kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

4moms kinderstoel

 

4moms staat bekend om haar innovatieve producten op babygebied. De 4moms kinderstoel is daar een uitstekend voorbeeld van. Op deze pagina lees je meer over deze vernieuwende kinderstoel en haar unieke eigenschappen.

Lees meer...

 

Een magnetisch eetblad, dat is handig!

De 4 moms kinderstoel is uitgevoerd met een magnetisch eetblad. Wanneer je gebruik maakt van bekers en borden met een magnetische onderkant wordt het voor je kindje onmogelijk om eten of drinken van tafel af te stoten. Dat scheelt veel ongelukjes! Het is aan te raden om bij de 4moms kinderstoel direct een 4moms starterset aan te schaffen. Deze set bevat diverse borden en kommen met een magnetische onderkant.

 

Bestel je 4moms kinderstoel op Babypark.nl

Ben je overtuigd van de 4moms kinderstoel? Plaats dan je bestelling online via deze pagina. Wanneer je bestelling en betaling op een werkdag voor 20 uur bij ons binnen zijn wordt de 4moms kinderstoel dezelfde dag nog verstuurd. Dit is alleen mogelijk wanneer de 4moms kinderstoel uit voorraad leverbaar is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    4moms Kinderstoel Wit / Grijs

    De 4moms kinderstoel is voorzien van een uniek, magnetisch eetblad. Hierdoor bevestig je het eetblad heel eenvoudig op de kinderstoel. Bij de kinderstoel wordt een kom met magnetische bodem meegeleverd.

    249,-

    199,99

1 Resultaten