Kidsmill, Kidsmill Up, kinderstoel, Kidsmill Up kinderstoel

Kinderstoelen collectie

 

Op zoek naar de ideale kinderstoel? Dan ben je hier op het juiste adres. In onze uitgebreide collectie is er voor ieder wat wils.
Om de kinderstoel helemaal compleet te maken shop je ook de bijpassende kinderstoel accessoires gemakkelijk online.
Naast kinderstoelen vind je bij Babypark ook peuterstoeltjes en kinderfauteuils.

 

1 Resultaten
1 Resultaten

Infantino kinderstoelen

 

Kinderen houden van sprekende kleuren. De meeste Infantino kinderstoelen zijn dan ook heel kleurrijk. Zo’n Infantino kinderstoel kun je met een 3-punts veiligheidsgordel vastmaken aan een gewone stoel, zodat je kindje op tafelhoogte zit. Vaak kun je een Infantino kinderstoel ook los op de grond neerzetten.

 

Infantino kinderstoelen met speeltjes

Om je kindje zoveel mogelijk plezier te laten beleven, is een Infantino kinderstoel vaak uitgerust met leuke speeltjes. Zo heeft je kindje altijd wat te doen. Verder hebben veel Infantino kinderstoelen een afneembaar tafeltje en een bekerhouder.

 

Over Infantino

Infantino werkt hard om veel coole producen te ontwikkelen die jou en je kindje blij maken. Wij verkopen vooral speelgoed van Infantino, zoals vrolijke rammelaars, speelkleden, speelbogen en badspeeltjes. Infantino doet er alles aan om het speelgoed nóg leuker en uitdagender te maken, zodat je kindje nieuwsgierig blijft en de glimlach op het gezicht behoudt. Infantino kinderstoelen en Infantino speelgoed bestel je eenvoudig online via onze webshop.