kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Infantino kinderstoelen

 

Kinderen houden van sprekende kleuren. De meeste Infantino kinderstoelen zijn dan ook heel kleurrijk. Zo’n Infantino kinderstoel kun je met een 3-punts veiligheidsgordel vastmaken aan een gewone stoel, zodat je kindje op tafelhoogte zit. Vaak kun je een Infantino kinderstoel ook los op de grond neerzetten.

 

Lees meer...

Infantino kinderstoelen met speeltjes

Om je kindje zoveel mogelijk plezier te laten beleven, is een Infantino kinderstoel vaak uitgerust met leuke speeltjes. Zo heeft je kindje altijd wat te doen. Verder hebben veel Infantino kinderstoelen een afneembaar tafeltje en een bekerhouder.

 

Over Infantino

Infantino werkt hard om veel coole producen te ontwikkelen die jou en je kindje blij maken. Wij verkopen vooral speelgoed van Infantino, zoals vrolijke rammelaars, speelkleden, speelbogen en badspeeltjes. Infantino doet er alles aan om het speelgoed nóg leuker en uitdagender te maken, zodat je kindje nieuwsgierig blijft en de glimlach op het gezicht behoudt. Infantino kinderstoelen en Infantino speelgoed bestel je eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Infantino GoGaga Stoeltje Grow With Me

    In het Infantino GoGaga Stoeltje Grow With Me kan je kindje heerlijk spelen en eten. Dankzij de handige 3-punts gordel zit je kindje veilig en is het Infantino stoeltje gemakkelijk te gebruiken op de eetstoel.
    69,99
1 Resultaten