kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Little Tikes kinderstoel

Wanneer je de artiekeln op deze pagina bekijkt zie je het assortiment kinderstoelen van Little Tikes. Dit zijn geen gewone kinderstoelen, maar unieke vloerzitjes. Deze vloerzitjes bieden voordelen ten opzichte van andere kinderstoelen. Vanwege de goede rugondersteuning die een Little Tikes stoeltje biedt kan je kindje hier al heel snel in zitten. Het stoeltje weegt bovendien weinig zodat je hem makkelijk mee kunt nemen op visite of vakantie. 

Lees meer...

Elke dag plezier van een Little Tikes kinderstoeltje

De zitjes van Little Tikes zijn erg handig voor het geven van de eerste hapjes. Je kindje zit mooi rechtop waardoor je kindje goed z'n mond open kan doen en kan slikken. Er zijn verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Welke is jouw favoriet? De Little Tikes zitjes zijn gemaakt van zacht, glad materiaal. Dit voelt comfortabel aan voor je kindje en is eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor zowel ouder als kind dus!

Little Tikes (online) bestellen

Op deze pagina vind je een handig overzicht van onze actuele collectie met items van Little Tikes. Je kunt een kinderstoeltje eenvoudig online bestellen. Vanaf 20 euro rekent Babypark geen verzendkosten dus een Little Tikes kinderstoeltje wordt gratis bij je thuisbezorgd.   Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    Little Tikes Floorseat

    De Little Tikes Floorseat is een vrolijk zitje voor je kindje die door het stevige ontwerp veel ondersteuning biedt. Het zitje is gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.
    34,95
1 Resultaten