15 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Sparkling Bubbles Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Sparkling Bubbles Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  32,-
 • Quick view

  Bamboom Duo Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Duo Badcape Met Washand blijft je kindje heerlijk warm na het badderen. De stijlvolle badcape sla je gemakkelijk om je kindje heen, zodat het lichaam en het hoofdje op temperatuur blijven.
  33,95
 • Quick view

  Bamboom Mini Dots Badcape Met Washand Blauw

  Met de Bamboom Mini Dots Badcape Met Washand Blauw blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  32,-
 • Quick view

  Bamboom Badcape Duo Soft Stone

  Met de stijlvolle Bamboom Badcape Duo Soft Stone blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  33,95
 • Quick view

  Bamboom Badcape XL Bagno

  Met de stijlvolle Bamboom Badcape XL Bagno blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  42,95
 • Quick view

  Bamboom Badcape

  Met de stijlvolle Bamboom Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  41,95
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Badcape

  De Bamboom Magnolia Badcape is ideaal als je kindje gebadderd heeft. De handdoek includief capuchon voelt zacht aan, is absorberend en zeer snel drogend. Ook ideaal te gebruiken bij het zwembad of op het strand.
  32,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Eucalyptus Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  32,95
 • Quick view

  Bamboom Badcape Duo Spugna Poederroze

  Met de Bamboom Badcape Duo Spugna Poederroze blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  33,95
 • Quick view

  Bamboom Leopard Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Leopard Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  32,-
 • Quick view

  Bamboom Badcape XL Bagno Poederroze

  Met de Bamboom Badcape XL Bagno Poederroze blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  42,95
 • Quick view

  Bamboom Papavero Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Papavero Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  32,95
 • Quick view

  Bamboom Badcape Duo Spugna

  Met de stijlvolle Bamboom Badcape Duo Spugna blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  33,95
 • Quick view

  Bamboom Badhanddoek 2 Stuks

  De Bamboom Badhanddoek 2 Stuks zijn ideaal als je kindje gebadderd heeft. Met deze zachte handdoeken kun je je kindje goed afdrogen. De handdoeken voelen zacht aan op de huid van je kindje en zijn ook handig om mee te nemen naar het strand of zwembad.
  29,95
 • Quick view

  Bamboom Feather Badcape Met Washand Wit

  Met de Bamboom Feather Badcape Met Washand Wit blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  32,-
15 Resultaten