Liewood hemeltje baby

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Liewood hemeltjes. Een Liewood hemeltje geeft je baby een gevoel van geborgenheid. Daarnaast ziet een Liewood wieg klamboe of hemeltje er ook heel sfeervol uit. Het maakt de wieg van je kindje helemaal af. Alleen al daarom is een Liewood wieg klamboe of hemeltje een aanrader!

Lees meer...

Een mooi en praktisch Liewood hemeltje voor een wieg

Een Liewood hemeltje voor een wieg is meestal verkrijgbaar in meerdere eigentijdse kleuren. Je vindt meestal wel een kleur die past bij jouw smaak en bij het interieur van de babykamer. Vrijwel elk Liewood hemeltje voor een wieg is gemaakt van biologisch katoen. Meestal kun je een Liewood hemeltje prima uitwassen in de wasmachine. Dit soort informatie vind je vaak terug in de productbeschrijving bij elk hemeltje op deze pagina.

Over Liewood

Van het merk Liewood verkopen wij allerlei producten voor je baby, van knuffeldoekjes tot dekbedovertrekken en opstapjes. Liewood producten worden op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd. De ontwerpers kiezen altijd voor de beste materialen. Op het gebied van werkomstandigheden van de werknemers worden nooit compromissen gesloten. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Liewood! Het assortiment van Liewood is opgedeeld in verschillende thema's zodat je de artikelen perfect op elkaar kunt afstemmen. Met items van Liewood kun je gerust een hele babykamer inrichten. Jouw gewenste Liewood hemeltje voor een baby bedje bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Als jouw online order en betaling vandaag vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de bestelde items direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als wij de producten meteen uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Liewood Enzo Solid Klamboe

    Met deze prachtige Liewood Enzo Solid Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
    110,-
1 Resultaten