Stokke hemeltje baby

Een Stokke hemeltje voor een baby bed heeft een mooie, Scandinavische look. De plooitjes van het Stokke hemeltje zijn goed verdeeld, zodat de sluier er tiptop uitziet. Stokke hemeltjes zijn van alle gemakken voorzien. Je bevestigt een Stokke hemeltje meestal aan een piekstok. Soms zitten er extra lintjes aan het Stokke hemeltje voor bevestiging aan de bodem van het bedje.

Lees meer...

Een Stokke hemeltje voor de Sleepi

Vaak is er ook en Stokke hemeltje voor een Sleepi verkrijgbaar. De Stokke Sleepi is een meegroeibedje dat te gebruiken is vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer tien jaar oud is. Een Stokki Sleepi is een heel praktisch bedje. De matrashoogte is verstelbaar. Het bedje staat op wieltjes, zodat je deze gemakkelijk kunt verschuiven. Met een Stokke Sleepi sluier, oftewel een Stokke hemeltje voor een Sleepi, maak je dit bedje helemaal af.

Over Stokke

Stokke is een Noors merk van hoogwaardige meubels, kinderwagens en andere producten voor jonge kinderen. Bij elk ontwerp staat het belang van het kind én de verbondenheid met de familie voorop. De Stokke TripTrap, een stoel waarmee al meerdere generaties zijn opgegroeid, is te gebruiken vanaf de geboorte tot en met volwassen leeftijd. Dankzij de TripTrap kan je kindje op een volwaardige manier aan tafel zitten, ook als het te groot is voor een kinderstoel en nog te klein is voor een gewone stoel. Dit versterkt de band met de familie. Stokke kwam ook als één van de eerste bedrijven met een kinderwagen met een omkeerbaar zitje. Dankzij dit omkeerbare zitje kun je onderweg oogcontact houden met je kindje. De ontwerpers van Stokke maken altijd producen die uiterst gebruiksvriendelijk zijn en ouders en kinderen dichter bij elkaar brengen. Hierin heeft Stokke een lange geschiedenis. Het bedrijf Stokke werd opgericht in 1932. Meerdere generaties hebben inmiddels plezier gehad van Stokke producten.

Lees minder...
1 Resultaten
1 Resultaten