Roommate hemeltje babykamer

Maak de babykamer compleet met een hemeltje van Roommate. De Roommate babykamer hemeltjes op deze pagina zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. Veel Roommate hemeltjes voor een babykamer zijn verkrijgbaar in een prachtige, vintage stijl. De hemeltjes zijn niet allemaal klassiek wit. Je kunt ook kiezen voor eigentijdse tinten zoals okergeel. Ons aanbod Roommate hemeltjes kan elke keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan.

Lees meer...

Een Roommate babykamer hemeltje van katoen

Vrijwel elk Roommate babykamer hemeltje is gemaakt van honderd procent katoen. Vrijwel elk Roommate babykamer hemeltje is bestand tegen de wasmachine. Dat is natuurlijk een groot pluspunt. Voor meer informatie over Roommate hemeltjes verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijvingen bij elk hemeltje op deze pagina.

Over Roommate

Roommate is een superleuk merk van decoratieartikelen voor jonge kinderen in hippe, vrolijke en sfeervolle kleuren. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals leuke mandjes met een leeuwenkop, een muziekmobiel met een regendruppel en een prachtig tipi tentje om in te spelen. Sommige Roommate kussens zijn een echte ‘Roommates’ voor je kindje, zoals het kussen dat eruit ziet als een hondje. Dit item geeft je kindje niet alleen comfort, maar ook gezelligheid. Het kussen zal al snel het trouwe maatje worden van je kindje. De mooie, alternatieve vormgeving van Roommate lampen zal je kindje heel erg aanspreken. De lampen zien er bijvoorbeeld uit als een huis of een wolk. Ze prikkelen de verbeeldingskracht van je kindje. Met Roommate artikelen maak je de babykamer tot een heel stijlvol plekje! Roommate hemeltjes en andere artikelen van Roommate zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde artikelen meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Klamboe With Tassels Rose

  Met deze Roommate Klamboe With Tassels Rose maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
 • Quick view

  Roommate Klamboe With Tassels Ochre

  Met deze Roommate Klamboe With Tassels Ochre maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
 • Quick view

  Roommate Klamboe Sea Grey

  Met deze Roommate Klamboe Sea Grey maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
3 Resultaten