Toiletbrilverkleiner

Met toiletbrilverkleiners help je jouw kindje zindelijk worden. Je plaatst ze op de toiletbril waardoor de toiletbril niet meer te wijd is voor jouw kindje en die gewoon plaats kan nemen op het normale toilet. Bestel ook jouw toiletverkleiner uit ons assortiment. Bij Babypark vind je enkel A-merken die wij tegen der scherpste prijzen kunnen aanbieden. Dat komt omdat wij zelf de prijzen van andere winkels controleren. Dit resulteert erin dat wij onze klanten de laagste prijsgarantie kunnen bieden. Bekijk onze uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Toiletbrilverkleiners assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Bebe-Jou toiletverkleiners; een bijzonder schattige verkleiner voor de toiletbril met een afbeelding. Zo wordt het nog leuker voor jouw kindje om zelfstandig naar het toilet te gaan. De toiletbrilverkleiner past op elk type toilet en is eenvoudig te reinigen. De verstelbare verkleiner voor de toiletbril is belastbaar tot 30kg. Om ook zelfstandig de toiletbril op te kunnen, zijn er ook opstapjes te koop die je tegen het toilet aan kunt zetten. De toiletbrilverkleiner is eenvoudig door het kind zelf te plaatsen en verwijderen en is meestal eenvoudig op te hangen. Het materiaal is polypropeen en bevat geen pvc, bisphenol, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor. Het plastic is zelfs recyclebaar. Een verantwoorde keuze dus. Maar Babypark heeft nog veel meer keuze, bekijk het gehele assortiment en kies de toiletbrilverkleiner die het beste bij jouw wensen aansluit.

Verkleiner voor toiletbril bestellen

Via de webshop van Babypark is de toiletbrilverkleiner eenvoudig te bestellen. Bestel je het artikel voor 20:00 uur dan verstuurd onze eigen bezorgdienst het dezelfde dag nog. Voor bestellingen vanaf 20 euro rekenen wij geen verzendkosten. Naast onze webshop kun je ook een van onze megastores bezoeken om daar de toiletbrilverkeiner aan te schaffen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Cars Toilettrainer Wit

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Basicline Cars Toilettrainer Wit. De toilettrainer beschikt over een comfortabele zitvlak, antisliprand en stijlvol design. Geschikt voor elk type toilet.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Basicline Lulu Toilettrainer Wit

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Basicline Lulu Toilettrainer Wit. De toilettrainer beschikt over een comfortabele zitvlak, antisliprand en stijlvol design. Geschikt voor elk type toilet.

  9,95

  8,95

2 Resultaten