Waterspeelgoed

Bij Babypark kun je terecht voor allerlei soorten speelgoed. Knuffels, houten treintjes, muziekdoosjes, rammelaars, bijtringen, poppenwagens etc. etc. Ook op het gebied van speelgoed voor in het water heb je bij Babypark voldoende keuze. Ontdek hier de leukste speeltjes voor in bad!

Lees meer...

Waterspeelgoed assortiment

Het bekendste bad speelgoed is misschien wel het bad eendje. Tegenwoordig is die ook in een modernere variant te verkrijgen. Hierbij piept het niet wanneer je er in knijpt maar kun je met een druk op de knop een compleet melodietje afspelen. We hebben ook een bad eendje dat je laat weten of de temperatuur van het water te warm is voor een kindje. Die kun je lezen aan de onderkant van de bad eend wanneer die in het badwater is gelaten. Verder kun je bij Babypark terecht voor verschillende bad boekjes, waterfonteintje, letters en cijfers, Dikkie Dik en nog veel meer. Met de Ubbi bad speeltjes opruimbak creëer je een soort tafeltje in bad zodat jouw kindje makkelijker bij de speeltjes kan.

Water speelgoed bestellen

Via de webshop kun je het speelgoed eenvoudig bestellen. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we nog dezelfde dag. In de praktijk kan jouw kindje dan vaak de volgende dag al in bad met zijn/haar nieuwe speelgoed. Ligt de bestelwaarde op 20 euro of meer dan bezorgen wij gratis. Je kunt al het water speelgoed ook komen bekijken in een van onze 10 megastores. Daar vind je ook ons overige assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld ook een heerlijke badjas vinden voor jouw kleine.

Lees minder...
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Yookidoo Musical Duck Race Badspeelgoed

  Wat een feest in bad wordt het met het Yookidoo Musical Duck Race Badspeelgoed! Terwijl er vrolijke liedjes spelen racen de eendjes rondjes terwijl ze water spuiten. Geschikt voor kinderen van 6-36 maanden.
  39,95
 • Quick view

  Playgro Bathtime Squirties Girl

  Deze zachte badspeeltjes van het merk Playgro zorgen voor veel plezier in bad. De badspeeltjes worden geleverd in een handige tas.

  9,90
 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.
  9,99
 • Quick view

  Yookidoo Spin Sort Spout Pro Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Dankzij verschillende onderdelen kunnen er wel 10 verschillende wateractiviteiten met de waterfontein worden gedaan.
  31,95
 • Quick view

  Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje

  Maak het in bad doen van je kindje een feestje met het Ubbi Verwisselbare Badspeeltje. Met deze speeltjes heeft je kindje altijd dolle pret. Speeltjes zijn eindeloos te combineren.
  10,50
 • Quick view

  Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed beleeft je kindje veel waterplezier! Uit de slufr komt een zachte straal en dankzij het badspeelgoed went je kindje op een speelse manier aan het badderen.
  24,95
 • Quick view

  Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Bouw je eigen fontijn met de losse onderdelen die ieder water spuiten op een andere manier. Voor kinderen van 1-6 jaar.
  35,95
 • Quick view

  Ubbi Dolfijn Badspeeltje

  Maak het in bad doen van je kindje een feestje met het Ubbi Dolfijn Badspeeltje. Lekker spetteren & spelen. Met deze speeltjes heeft je kindje altijd dolle pret. Speeltjes zijn eindeloos te stapelen.
  7,95
 • Quick view

  Oli & Carol The Red Mushroom Speeltje

  Met dit schattige Oli & Carol The Red Mushroom Speeltje kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met de paddestoel spelen! Het speeltje is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,-
 • Quick view

  Munchkin Bad Foam Letters en Cijfers

  Kinderen zijn dol op om overal te leren dus waarom niet in bad? 26 drijvende letters en cijfers zijn er in 6 kleuren.

  12,95

  9,99

 • Quick view

  Skip Hop Dunck Boy

  De vrolijke Skip Hop Duck eendjes zorgen voor veel spetter en spat plezier. Met deze eendjes zou je kindje zich niet snel vervelen en maken het afspoelen van je kindje ook erg gemakkelijk.
  12,50
 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes

  Deze Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes zorgen voor veel speel- en spetterplezier in bad. De walvis kan drijven, rondrijden en maakt leuke geluidjes. De zeevriendjes kunnen water spuiten.
  16,95
 • Quick view

  Playgro Bathtime Squirties Boy

  Deze zachte badspeeltjes van het merk Playgro zorgen voor veel plezier in bad. De badspeeltjes worden geleverd in een handige tas.

  9,90
 • Quick view

  Ubbi Haai Badspeeltje

  Maak het in bad doen van je kindje een feestje met het Ubbi Haai Badspeeltje. Lekker spetteren & spelen. Met deze speeltjes heeft je kindje altijd dolle pret. Speeltjes zijn eindeloos te stapelen.
  7,95
 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland

  Het Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland is een vrolijk speeltje voor in bad. Dit avontureneiland bestaat uit vrolijke kleuren en zorgt voor veel spetterplezier. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Infantino Plug & Play Badspeelgoed

  Met het Infantino Plug & Play Badspeelgoed kan je kindje heerlijk spelen en spetteren in bad. De speeltjes zien er vrolijk uit en kunnen water spuiten. Het badspeelgoed is inclusief acht verschillende speeltjes.
  12,99
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2