Recaro autostoel groep 1

Ben je op zoek naar een nieuw autostoeltje voor je kindje? Groep 1 autostoelen zijn de autostoelen die je gaat gebruiken zodra je kindje uit de baby autostoel gegroeid is. Op deze pagina vind je de Recaro groep 1 autostoelen. Stuk voor stuk zijn dit velig, comfortabele en mooie autostoelen voor je kindje. Meer weten over een specifieke autostoel? In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je gedetailleerde informatie zoals bijvoorbeeld afmetingen. Ook zijn er van de meeste Recaro autostoelen filmpjes te vinden waarin alle eigenschappen toegelicht worden.

Lees meer...

Recaro autostoel voor je kindje

Recaro autostoelen zijn zowel online op Babypark.nl als in onze winkels verkrijgbaar. Twijfel je over de kleur of weet je niet zeker of je kindje al groot genoeg is voor een Recaro groep 1 autostoel? Kom dan langs in onze megastore. Je kindje mag alle stoelen in de showroom uitproberen en indien gewenst kan een showmodel zelfs als test even in je eigen auto geplaatst worden om te kijken of het past. Dat is shoppen met service!

Groep 1 i-Size autostoel

Is het je al opgevallen dat je in het groep 1 autostoel assortiment van Recaro alleen maar autostoelen aantreft die voldoen aan de i-Size veiligheidsnorm? Autostoelen met een i-Size veiligheidsnorm zijn onderworpen aan nog strengere testen en bieden je kindje daardoor nog betere bescherming. In de toekomst zal de i-Size norm de algemene richtlijn worden voor autostoelen dus met een i-Size autostoel kies je toekomstgericht.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Recaro Zero.1 Elite Autostoeltje Xenon Blue

    Met het Recaro Zero.1 Elite Autostoeltje kun je je kindje veilig vervoeren vanaf de geboorte tot 18 kg. De autostoel heeft een handige uitneembare babyinzet en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.
    599,90
1 Resultaten