Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Qtus

Qtus heeft een groot assortiment in buggy's. Het merk Qtus wil het voor jonge ouders en hun kinderen gemakkelijk maken door hun producten te laten voldoen aan comfort, design en veiligheid. Het merk Qtus bied een luxe en comfortabele buggy voor jou kindje. Zo kun je altijd genieten van een prachtige wandeling en jouw kindje voldoende comfort geven tijdens de wandeling in de buggy.

Lees meer...

Qtus buggy's

De Qtus buggy's hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. De kleuren die gebruikt worden voor de Qtus buggy's zijn modern. De Qtus buggy's zijn erg comfortabel en makkelijk in gebruik. Ook hebben de Qtus buggy's vering en bewegen ze soepel tijdens het rijden. Doordat de buggy's van Qtus vering hebben en soepel bewegen kunnen jij en je kindje zorgeloos van een heerlijke wandeling genieten. Door de verstelbare rugleuning en voetensteun wordt het lichaam van je kindje extra goed ondersteund. Dus als je op zoek bent naar een luxe en comfortabele buggy, dan is het merk Qtus iets voor jou.

Eigenschappen en veiligheid van de Qtus buggy's

De Qtus buggy's zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, dit zorgt voor extra comfort voor je kindje. De Qtus buggy's zijn licht en makkelijk inklapbaar, zo kan je de Qtus buggy overal gemakkelijk mee naartoe nemen. Met de uittrekbare zonnekap blijft je kindje beschermd tegen zon, wind en regen. Ook hebben de Qtus buggy's ventilatievensters zodat de Qtus buggy's dan goed geventileerd blijven. Veiligheid is erg belangrijk. Om er zeker van te zijn dat je kindje veilig blijft zitten heeft de Qtus kinderwagen een 5-punts gordel om de veiligheid van je kindje te garanderen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Qtus Lark Buggy

    De Qtus Lark Buggy is geschikt vanaf 6 maanden tot 15 kg en heeft een stijlvol design. De buggy is uitgerust met handige eigenschappen zoals een traploos verstelbare rugleuning, voetensteun en vering op alle wielen.
    250,-
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot