Baby verschoontafel

Wie een verschoontafel koopt, kijkt natuurlijk niet alleen naar de praktische kant maar ook of het meubeltje bij de andere meubelen past in de babykamer. Bij Babypark is de keuze zo ruim dat het je weinig moeite zal kosten om een commode te vinden die naadloos aansluit bij het interieur dat je voor ogen hebt. Aangezien wij enkel met A-merken werken en daarnaast de laagste prijsgarantie bieden, zit het op deze gebieden natuurlijk ook goed.

Lees meer...

Verschoningstafel

Bij Babypark hebben we zoals gezegd een zeer ruim aanbod aan verschoontafels van verschillende merken. Deze schitterende strakke verschoontafels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. De soft closing lades zijn voorzien van metalen lopers en de lades zijn daarnaast ook uitgerust met een handige binnenlade om je spulletjes netjes te ordenen. Wie een moderne verschoontafel voor de baby wilt maar toch met een retro-look kan gaan voor de Kidsmill Sixties Commode. Deze verschoningstafel heeft niet alleen een strak ontwerp maar ook een retro look. Het biedt een ruim blad en voldoende opbergruimte door de laden die je via een ‘push open’ systeem opent.

Bestellen verschoontafel voor baby

Alle bestellingen die je doet van 20 euro of meer worden gratis geleverd. En wanneer je jouw baby verschoontafel voor 20:00 uur besteld dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Dat houdt in dat je vaak de volgende dag al de commode gratis thuisbezorgd kan hebben. Heb je een auto en wil je de commodes graag eens allemaal met eigen ogen bekijken? Dat kun je ook altijd bij een van onze megastores terecht.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Diva Commode Wit

  De Bopita Diva Commode Wit is een kwalitatieve commode en beschikt over sierlijke accenten waardoor het een romantische look krijgt. Gemaakt van MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  619,-

  559,-

 • Quick view

  Bopita Levi Commode Wit

  De Bopita Levi Commode Wit is een mooie commode in een Scandinavische look. Het kenmerkt zich aan de witte kleur met grijze details. Vervaardigd van MDF materiaal.

  529,-

  479,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Commode Wit

  De Bopita Narbonne Commode Wit 60 x 120 cm heeft een landelijke stijl en beschikt over drie soft-close laden die de nodige opbergruimte bieden. De fronten beschikken over twee handknoppen zodat het makkelijk uit te schuiven is.

  539,-

  489,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Greeploos Wit

  De Bopita Lynn Commode Greeploos Wit beschikt over drie greeploze laden waardoor het meubel strak oogt. De kleurcombinatie kenmerkt de Lynn serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang mee kan doen.

  545,-

  495,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Commode Gravelwash

  De Bopita Pebble Wood Commode Gravelwash is een mooi grenen meubel wat robuust oogt door de verticale groeven aan de zijkant. Met de finish wash afwerking zijn de nerven goed te zien.

  519,-

  469,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Commode Wit

  De Bopita Fiore Commode Wit is een mooi meubel en beschikt over drie opbergladen met retro handknoppen. Het meubel is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  299,-

  269,-

 • Quick view

  Bopita Kyan Commode Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Commode Deep Grey / Naturel heeft een strak design en beschikt over een beuken schuine poten. De drie laden zijn voorzien van een soft-close systeem. De commode is vervaardigd van kwalitatief MDF.

  525,-

  475,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Commode Wit

  De Bopita Lynn Commode Wit beschikt over drie laden met twee ronde uitsparingen als handgrepen. De kleurcombinatie kenmerkt de Lynn serie. De commode is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang mee kan doen.

  525,-

  475,-

8 Resultaten