Babykamer, Babykamers

Babykamer Kids Factory Montana

Zoek je een sfeervolle, speelse babykamer die er net even iets anders uitziet dan de meeste babykamers? Dan is babykamer Montana misschien iets voor jou. Kast, commode en ledikant komen heel sfeervol over. Meestal is babykamer Montana verkrijgbaar in een witgelakte uitvoering. Een complete Montana babykamer bestaat uit een Kids Factory Montana ledikant van 60 x 120 cm, een Kids Factory Montana kast en een Kids Factory Montana commode. Het is ook mogelijk om een complete Kids Factory Montana babykamer te kopen zonder kast. Het bestellen van een complete babykamer Kids Factory Montana is een echte aanrader. Je hebt dan meteen alle meubels compleet die je voor de kamer van je kindje nodig hebt.

Lees meer...

Het design van babykamer Kids Factory Montana

De meubels van babykamer Kids Factory Montana zijn gemaakt van losse planken, wat de babykamer extra sfeer geeft. De kamer krijgt hierdoor ook een speels karakter. De bijzondere handgrepen van de commode versterken dit. Verder zijn de meubels met bijna elk interieur te combineren. Je kunt kiezen voor een hele creatieve, ludieke inrichting, maar ook voor een wat meer statige, chique inrichting. Modern of klassiek, het kan allebei.

Babykamer Montana biedt veel opbergruimte

Daarnaast zijn de meubels van babykamer Kids Factory Montana ook nog eens heel praktisch. Op de planken van de commode kun je veel spulletjes kwijt. Ook de kast geeft je voldoende opbergruimte. Wacht niet langer en bestel babykamer Kids Factory Montana vandaag nog online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een leverdatum. Indien gewenst, is het meestal ook mogelijk om de meubels van de Kids Factory Montana babykamer door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Tijdens het bestelproces kun je deze optie aanklikken. Voor de montage vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kids Factory Montana Babykamer Wit

    De Kids Factory Montana Babykamer Wit is een unieke babykamer. Door de verticale planken waarmee de meubels zijn vervaardigd, valt de babykamer erg op. De babykamer is ideaal voor een klein kamertje.

    603,-

    259,-

1 Resultaten