Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Montana

Zoek je een sfeervolle, speelse babykamer die er net even iets anders uitziet dan de meeste babykamers? Dan is babykamer Montana misschien iets voor jou. Kast, commode en ledikant komen heel sfeervol over. Meestal is babykamer Montana verkrijgbaar in een witgelakte uitvoering. Een complete Montana babykamer bestaat meestal uit een Kids Factory Montana ledikant van 60 x 120 cm en een Kids Factory Montana commode. Ons aanbod kan variëren. Bekijk voor actuele informatie over de meubels de productbeschrijving bij babykamer Montana op deze pagina.

Lees meer...

Het design van babykamer Montana

De meubels van babykamer Montana zijn gemaakt van losse planken, wat de babykamer extra sfeer geeft. De kamer krijgt hierdoor ook een speels karakter. De bijzondere handgrepen van de commode versterken dit. Verder zijn Montana meubels met bijna elk interieur te combineren. Je kunt kiezen voor een hele creatieve, ludieke inrichting, maar ook voor een wat meer statige, chique inrichting. Modern of klassiek, het kan allebei.

Babykamer Kids Factory Montana biedt veel opbergruimte

Daarnaast zijn de meubels van babykamer Kids Factory Montana ook nog eens heel praktisch. Op de planken van de commode kun je veel spulletjes kwijt. Ook de kast geeft je voldoende opbergruimte. Wacht niet langer en bestel babykamer Kids Factory Montana vandaag nog online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een leverdatum. Indien gewenst, is het meestal ook mogelijk om de Montana meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Tijdens het bestelproces kun je deze optie aanklikken. Voor de montage vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...
  • Kids Factory Montana Babykamer Wit
    289,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader