Happy Horse badspeeltjes

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Happy Horse badspeeltjes. Met deze speeltjes, zoals de Dikkie Dik badspeeltjes, kan je kindje zich heerlijk vermaken in bad. Deze speeltjes zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. Meestal kun je deze gewoon afnemen met een vochtig doekje. Badspeeltjes van Happy Horse zijn ook heel leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeautje. Happy Horse badspeelgoed vindt elk kind leuk.

Lees meer...

Veilig Happy Horse badspeelgoed

De ontwerpers van Happy Horse badspeelgoed vinden veiligheid heel belangrijk. Alle badspeeltjes van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormering. Deze zijn voorzien van het CE-keurmerk, dat laat zien dat het speeltje voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Over Happy Horse

Happy Horse verovert al jaren kinderharten met hele leuke knuffels. Elke keer weer komt Happy Horse met nieuwe karaktertjes. De variatie aan knuffels is eindeloos. Met zijn uitgebreide assortiment laat Happy Horse een rijke fantasie zien. Naast knuffels, waarmee je kindje beter niet in water kan spelen, maakt Happy Horse ook typetjes die wel heel goed nat kunnen worden, zoals een Dikkie Dik badspeeltje. Dikkie Dik is vaak zelfs verkrijgbaar als badspeeltje én als knuffel. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Happy Horse te bekijken. Tussen de vele knuffels vind je vast die ene knuffel die voorbestemd is om het trouwe vriendje van je kindje te worden. Wacht niet langer en koop vandaag nog leuke Happy Horse badspeeltjes of andere items van Happy Horse via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling hebben ontvangen, doen wij de Happy Horse badspeeltjes meteen op de post. Jij ontvangt deze dan de volgende dag. Voorwaarde is wel dat het bestelde Happy Horse badspeelgoed bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Horse Dikkie Dik Badspeeltje

    Leuk badspeeltje van rubber in de vorm van een kat.

    13,99

    11,89

1 Resultaten
Trustpilot