Bébé-Jou billendoekjes box

Berg de billendoekjes op in een handige Bébé-Jou billendoekjes box. Wij verkopen Bébé-Jou billendoekjes boxen in allerlei trendy kleuren, zodat je een kleur kunt kiezen die bij het interieur van de babykamer past. Welke voordelen biedt een Bébé-Jou billendoekjes box? Dat lees je hier.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijk en tegen uitdroging van billendoekjes

Bébé-Jou billendoekjes boxen zijn ideale, kunststof doosjes. Onder de klep zit een opening waaruit je telkens een nieuw billendoekje kunt pakken. Billendoekjes boxen zijn goed afsluitbaar, zodat de billendoekjes niet uitdrogen. Bébé-Jou billendoekjes boxen zijn een echte aanrader voor gebruik op de commode.

Hoe je Bébé-Jou billendoekjes boxen bestelt

Bébé-Jou billendoekjes boxen zijn online te bestellen via onze webshop. Overal, waar je ook bent, geef je heel eenvoudig je bestelling door. Indien wij vandaag nog vóór 20:00 uur jouw order en online betaling ontvangen, bezorgen wij de Bébé-Jou billendoekjes boxen in de regel al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box

  De Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

  Normale prijs: 12,99

  Special Price 11,54

 • Quick view

  Bebe-Jou Easy Wipe Box

  De Bebe-Jou Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Easy Wipe Box

  Met de Bebe-Jou Ollie Easy Wipe Box heb je de babydoekjes altijd bij de hand. De easy wipe box is goed afsluitbaar, zodat de doekjes niet uitdrogen. De easy wipe is handig voor onderweg en een mooie accessoire voor op de babykamer.

  13,99

  13,13

3 Resultaten
Trustpilot