Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badzak

Heb je geen bad dan kun je kiezen voor badzakken, die zijn namelijk eenvoudig op te vouwen. Op die manier zijn badzakken ideaal om ruimte te besparen en om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie of tijdens een logeerpartij van jouw kindje. Bestel jouw badzak eenvoudig en veilig via Babypark.

Lees meer...

Badzak voor baby assortiment

Een baby badzak is ideaal om mee te nemen op reis om ter plaatse jouw kindje in bad te kunnen doen. Maar ook voor thuis biedt het uitkomst wanneer je bijvoorbeeld geen geschikt bad hebt of jouw kindje in de zomer buiten in bad wilt kunnen doen. Doordat je de badzakken op kunt vouwen, neemt het weinig ruimte in wanneer je het bad niet gebruikt. Bij Babypark hebben we bijvoorbeeld de Stokke Flexi Bath dat geschikt is voor kinderen tot 4 jaar en met de apart te verkrijgen Newborn Support ook voor baby’s van 0-8 maanden. Dit bad weegt slechts 1,3 kg dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Verder hebben we ook het Bibabad dat zelfs gebruikt kan worden tot jouw kinderen een jaar of 8 zijn. Het is een groter bad maar is toch compact in te klappen en kan gewoon in de tuin worden gebruikt. Het merk biedt ook een ultralicht bad dat te gebruiken is voor kinderen tot 5 jaar. De Bibabadjes zijn te wassen op 60 graden zodat de badzak voor de baby zelf ook eenvoudig schoon is te houden.

Baby badzak bestellen

Bestel je jouw badzak voor 20:00 uur dan kunnen we het dezelfde dag nog verzenden (mits op voorraad). Voor bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we het gratis verzenden. Zelf op komen halen kan bij Babypark ook. Wij hebben 10 megastores in Nederland waar je ons assortiment kunt komen bekijken. Elke megastore heeft een team van deskundige verkoopspecialisten die je graag verder helpen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Stokke® Flexi Bath® XL
    69,- Adviesprijs 0,-
  • Stokke® Flexi Bath®
    47,97 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader