Badzak

Heb je geen bad dan kun je kiezen voor badzakken, die zijn namelijk eenvoudig op te vouwen. Op die manier zijn badzakken ideaal om ruimte te besparen en om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie of tijdens een logeerpartij van jouw kindje. Bestel jouw badzak eenvoudig en veilig via Babypark.

Lees meer...

Badzak voor baby assortiment

Een baby badzak is ideaal om mee te nemen op reis om ter plaatse jouw kindje in bad te kunnen doen. Maar ook voor thuis biedt het uitkomst wanneer je bijvoorbeeld geen geschikt bad hebt of jouw kindje in de zomer buiten in bad wilt kunnen doen. Doordat je de badzakken op kunt vouwen, neemt het weinig ruimte in wanneer je het bad niet gebruikt. Bij Babypark hebben we bijvoorbeeld de Stokke Flexi Bath dat geschikt is voor kinderen tot 4 jaar en met de apart te verkrijgen Newborn Support ook voor baby’s van 0-8 maanden. Dit bad weegt slechts 1,3 kg dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Verder hebben we ook het Bibabad dat zelfs gebruikt kan worden tot jouw kinderen een jaar of 8 zijn. Het is een groter bad maar is toch compact in te klappen en kan gewoon in de tuin worden gebruikt. Het merk biedt ook een ultralicht bad dat te gebruiken is voor kinderen tot 5 jaar. De Bibabadjes zijn te wassen op 60 graden zodat de badzak voor de baby zelf ook eenvoudig schoon is te houden.

Baby badzak bestellen

Bestel je jouw badzak voor 20:00 uur dan kunnen we het dezelfde dag nog verzenden (mits op voorraad). Voor bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we het gratis verzenden. Zelf op komen halen kan bij Babypark ook. Wij hebben 10 megastores in Nederland waar je ons assortiment kunt komen bekijken. Elke megastore heeft een team van deskundige verkoopspecialisten die je graag verder helpen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® XL

  Het Stokke® Flexi Bath® XL is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  54,99
 • Quick view

  BiBaBad All White 70-90 cm

  Het BiBaBad All White 70-90 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  BiBaBad All White 80-100 cm

  Het BiBaBad All White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad All White 60-80 cm

  Het BiBaBad All White 60-80 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  129,-
 • Quick view

  BiBaBad White 80-100 cm

  Het BiBaBad White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath®

  Het Stokke® Flexi Bath® is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  48,99
6 Resultaten
Trustpilot