Buggy's

GreenTom buggy

Een gaaf en strak design, licht van gewicht en super wendbaar. Omdat de buggy´s van Greentom gemaakt zijn van PET flessen wegen de buggy´s weinig en sturen ze heel soepel. Dat is natuurlijk heel fijn bij een wandeling door de stad, je dagelijkse boodschappen of een familiebezoekje.

Lees meer...

Groen & duurzaam

Greentom heeft een missie: het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee we de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken. De producten worden zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en Greentom verzamelt ´oude´ Greentoms buggy´s om onderdelen opnieuw te gebruiken.

Greentom buggy online verkrijgbaar

Staat de buggy van Greentom bovenaan jouw verlanglijstje? Bestel hem dan vandaag nog in onze webshop. Doe je dit voor 20.00 uur en betaal je direct online, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al bij jouw thuisbezorgd en kun jij al de eerste wandeling maken met je nieuwe aanwinst.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Greentom Classic Buggy Black

    De GreenTom Classic is een comfortabele buggy voor jou en je kindje en gemaakt van gerecycled materiaal. De buggy is verkrijgbaar in een scala aan kleuren- combinaties. Er zit er vast eentje bij naar jouw smaak!

    378,-

    329,-

1 Resultaten
Trustpilot