Buggy's

Recaro buggy

 

Wat je plannen ook zijn, de Recaro buggy neem je gemakkelijk met je mee. De buggy’s van Recaro zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn heel stevig. De buggy’s hebben een moderne look en zijn verkrijgbaar in diverse, vrolijke kleuren.

Lees meer...

 

Ready for summer

Bij de Recaro buggy is gebruik gemaakt van ademende stoffen. De mesh stof zorgt ervoor dat je kindje het tijdens de wandeling niet te warm krijgt. De zonnekap biedt bescherming tegen de felle zon. De buggy’s van Recaro zijn dus bijzonder geschikt voor het gebruik in de zomer.

 

Recaro buggy online verkrijgbaar

De Recaro buggy's zijn online verkrijgbaar in de webshop van Babypark. Bestel je een buggy voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan heb je hem in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Zo kun jij lekker vanuit huis winkelen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Recaro Easylife Elite Buggy Graphite

    De Recaro Easylife Elite Buggy Graphite is een luxe uitgevoerde buggy met een extra grote zonnekap met een kijkvenster, comfortabele pads bij de 5-puntsgordel en ultra ademend air mesh materiaal.
    249,90
1 Resultaten