Happy Baby buggy accessoires

 

Op deze pagina vind je Happy Baby buggy accessoires, waaronder een handige buggy drager. Met deze buggy drager kun je je buggy aan je fiets bevestigen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld naar de stad fietst en daar even wilt winkelen. Let op: een buggy drager is niet geschikt voor iedere buggy en ook niet voor iedere fiets. Op onze pagina met buggy's kun je met behulp van een filter ontdekken welke buggy's geschikt zijn om mee te nemen op de fiets. Meer informatie over de Happy Baby buggy drager vind je in de uitgebreide productbeschrijving. 

Lees meer...

Buggy drager kopen

Bij Babypark kun je een buggy drager zowel in één van onze megastores of online bestellen. De buggy drager is eenvoudig aan de bagagedrager van je fiets te bevestigen. Zo kun je de buggydrager er ook gemakkelijk weer vanaf halen wanneer je hem een dagje niet nodig hebt.

Happy Baby buggydrager bestellen

Via deze website en in onze 10 megastores kun je een Happy Baby buggydrager bestellen. Je kunt je bestelling gratis retourneren, maar wanneer je twijfelt of de buggydrager geschikt is voor jouw fiets en/of buggy kun je het beste langskomen in één van onze megastores zodat met je mee kunnen kijken en je kunnen helpen met passend advies. Het handigst is om je fiets ook mee te nemen zodat je de buggydrager van Happy Baby direct uit kunt proberen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Baby Buggy Mee Buggydrager De Luxe Zwart

    Deze Happy Baby Buggy Mee De Luxe Zwart is ideaal als je er een dagje op uit wilt met je kindje en de buggy niet kan missen! Je kan de drager eenvoudig monteren op de fiets en heeft een draaggewicht van 7kg.

    39,45

    29,99

1 Resultaten