Infantino Buggyaccessoires

 

Geef je kindje onderweg iets om mee te spelen. Bevestig leuke Infantino buggyaccessoires aan de buggy. Infantino buggyaccessoires zijn helemaal aangepast aan de wensen van je kindje. Omdat baby’s van sprekende kleur houden, zijn Infantino buggyaccessoires heel kleurrijk.

 

Lees meer...

Infantino speelbogen

Meestal hebben wij ook Infantino speelbogen in ons assortiment. Deze Infantino buggyaccessoires maak je vast aan het autostoeltje, zodat de speeltjes niet kwijt raken. Aan Infantino speelbogen hangen allerlei leuke knuffeltjes in vrolijke kleuren. Zo zal je kindje zich onderweg niet snel vervelen.

 

Andere Infantino Buggy Accessoires

Andere Infantino buggyaccessoires, zoals kleurrijke speelschakels, zijn ook heel leuk voor onderweg. Maak je van de speelschakels een ketting, dan kun je deze ketting vastmaken aan de buggy. Bestel vandaag nog de leukste Infantino buggyaccessoires online via onze webshop. Infantino buggyaccessoires zijn ook leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeautje.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Infantino GoGaga Animal Parade Silhouette Speelschakels

  Deze vrolijke Infantino GoGaga Animal Parade Silhouette Speelschakels zorgen voor uren speelplezier! Je kunt de schakels eenvoudig aan elkaar klikken of bevestigen aan de autostoel, kinderwagen of buggy.
  6,95
 • Quick view

  Infantino GoGaga Safari Speelboog

  De Infantino GoGaga Safari Speelboog is geschikt voor de autostoel, kinderwagen én buggy, zo kan je kindje zich ook onderweg vermaken! De speelboog is voorzien van drie vrolijke knuffeltjes die zacht aanvoelen.
  29,99
2 Resultaten