1 Resultaten
1 Resultaten

Mountain Buggy buggy accessoires

 

Maak jouw Mountain Buggy compleet met leuke en handige accessoires die jou en je kindje onderweg nog meer comfort geven. Je bent optimaal voorbereid op regen, wind en zonneschijn. Met de Mountain Buggy accessoires kan de wandeling beginnen!

 

Voor elk weertype

Het Mountain Buggy weerpakket bevat buggy accessoires voor elk weertype. Het regenhoes beschut je kindje tegen regen en wind. De UV-bescherming beschermt je kindje tegen de zon en het muskietennet houdt insecten op een afstand.

 

Voor elk moment

Een fles- of bekerhouder maakt een ritje met de buggy nog eens extra comfortabel. Je hebt het drinken van jou of je kindje altijd binnen handbereik. Een fleshouder zorgt er ook nog eens voor dat het flesje van je kindje wat langer op temperatuur blijft. Aan de bekerhouder zitten zakjes van gaas, waarin je kleine spulletjes opbergt die je onderweg gebruikt. Met behulp van een speciale Mountain Buggy connector maak je een meerijdplankje aan de buggy vast voor een grote broer of zus. Kies voor elk moment de meest geschikte Mountain Buggy accessoire.