boxkleed, boxkleed baby

ABZ boxmatrassen

 

Vul de kinderbox aan met een comfortabel ABZ boxmatras. Dit matras is veerkrachtig, vormvast en geeft je kindje de stevigheid die het in de box nodig heeft.

Lees meer...

 

Gezondheid

Dankzij het gebruik van stevige materialen, voorkomt een ABZ boxmatras rugklachten bij je kindje. Daarnaast bevat het boxmatras materialen die een allergische reactie tegengaan. Kortom, ABZ doet er alles aan om je kindje zo verantwoord mogelijk te laten genieten in de box. De gezondheid van je kindje is immers heel belangrijk.

 

Maak compleet met boxkleed

Om de kinderbox helemaal af te maken voor je kindje, leg je boven het boxmatras een boxkleed. Bestel vandaag nog jouw favoriete ABZ producten online via onze webshop. Bestel je op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 75 x 95 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 75 x 95 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  15,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 85 x 100 x 4 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 85 x 100 x 4 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  38,50
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm

  Met het ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm dat gemaakt is van stevig materiaal lig je kindje comfortabel in de box. Het boxmatras heeft een dikte van 6 cm, is anti-allergisch, veerkrachtig en vormvast.
  39,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 100 x 100 x 6 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 100 x 100 x 6 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  53,95
4 Resultaten