boxkleed, boxkleed baby

House of Jamie boxkleed

House of Jamie heeft producten, waaronder boxkleden, met mooie kleuren en leuke prints. De producten van House of Jamie geven een warme uitstraling aan jou box. House of Jamie heeft de meest stijlvolle producten voor jouw kindje en geeft je box net even iets extra's. De producten van House of Jamie staan voor comfort, stijl en zijn ok nog eens erg praktisch. House of Jamie heeft de leukste producten voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar.

Lees meer...

House of Jamie boxkleden

De boxkleden van House of Jamie stralen vrolijkheid uit. Dit komt door de hippe kleuren die gebruikt worden voor de House of Jamie boxkleden. De House of Jamie boxkleden geven je kindje extra comfort in de box. De boxkleden van House of Jamie kunnen ook gebruikt worden als vloerkleed, hier kan je kindje dan heerlijk op zitten en spelen. Met het House of Jamie boxkleed heeft je kindje altijd een zachte ondergrond. Het House of Jamie boxkleed kan dus niet missen in de box van jou kindje. De artikelen zijn House of Jamie zijn onderling perfect met elkaar te matchen.

Materiaal en kwaliteit House of Jamie boxkleden

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de House of Jamie boxkleden zijn 95% biologisch katoen en 5% elastaan. Biologisch houd in dat er geen giftige stoffen zijn gebruikt in het materiaal. Hierdoor is de stof extra zacht en comfortabel voor jou kindje. Het House of Jamie boxkleed kan gewoon in de wasmachine op 40°C, het House of Jamie boxkleed is overigens niet geschikt voor in de droger. Omdat er hoogwaardige materialen gebruikt worden is de kwaliteit van de House of Jamie boxkleden uitstekend.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  House of Jamie Boxkleed Breton / Stone 80 x 100 cm

  Dit House of Jamie Boxkleed Breton / Stone 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  99,-
 • Quick view

  House of Jamie Boxkleed Rocky Leopard / Stone 80 x 100 cm

  Dit House of Jamie Boxkleed Rocky Leopard / Stone 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  99,-
 • Quick view

  House of Jamie Boxkleed Powder Pink 80 x 100 cm

  Dit House of Jamie Boxkleed Powder Pink 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  99,-
 • Quick view

  House of Jamie Boxkleed Snow Leopard Velvet

  Dit stijlvolle House of Jamie Boxkleed Snow Leopard Velvet past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  99,-
 • Quick view

  House Of Jamie Boxkleed Geometry Jacquard Powder Pink / Stone 80 x 100 cm

  Dit stijlvolle House Of Jamie Boxkleed Geometry Jacquard Powder Pink / Stone 80 x 100 cm past in elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  99,-
5 Resultaten
Trustpilot