Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Plastic boxkleden

Het gros van de boxkleden is gemaakt van stof en dat is niet anders met de boxkleden in het assortiment van Babypark. Maar wij hebben ook plastic boxkleden. Dat zijn kleden die zijn geplastificeerd. Dit heeft enkele belangrijke voordelen. Zo is een dergelijk plastic boxkleed natuurlijk eenvoudig schoon te maken omdat vloeistof niet in het textiel trekt. Een vochtige doek is vaak alles wat nodig is om het kleed mee schoon te maken. Een ander voordeel begint te zich aan te dienen wanneer jouw kindje de eerste stapjes probeert te zetten in de box. Kinderen trekken zich daarbij vaak aan de spijlen op en als ze eenmaal staan dan kan ook de eerste stap worden gezet. Bij een stoffenkleed kan het textiel frommelen en verschuiven. Een boxkleed van plastic heeft daar geen last van en blijft veel beter op zijn plek. Het biedt dus geen weerstand bij het zetten van die eerste stap en de stappen die daarop volgen. Wil je ook van deze voordelen profiteren? Bekijk dan de plastic boxkleden in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment boxkleed van plastic

Bij Babypark hebben we een fraaie plastic boxkleed van Jollein: De Boxdek Little Star. De little star slaat op het patroon van sterren op het kleed. Het kleed is zowel in grijs als navy beschikbaar. Door de afmeting van 75 x 95 cm is het een kleed dat prima past in de meeste boxen. Het heeft een foamlaag van 1,5 cm zodat het goed de bewegingen van jouw kindje kan opvangen en ondersteunen. Naast een rechthoekig model hebben we dit kleed ook beschikbaar voor ronde boxen en heeft dat een doorsnee van 92 cm. Dit kleedje ziet er niet alleen schitterend uit met de sterretjes maar is dus ook eenvoudig te reinigen met een natte doek. Praktisch en esthetisch.

Jollein boxdek Little Star bestellen

Overtuigd van de voordelen van een boxkleed van plastic? Bestel het voor 20:00 uur en we versturen het vandaag nog. Alle bestellingen van 20 euro of meer versturen wij zelfs gratis. Je kunt de Jollein boxdek Little Star en al onze andere artikelen natuurlijk ook aanschaffen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Oval loader