Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Autostoel 9 tot 25 kg (groep 1/2)

Jij als ouder moet er niet aan denken dat er onderweg wat zou gebeuren met je kindje. Een zorgvuldig gekozen autostoeltje biedt bescherming zodat jij met een gerust hart op reis kunt gaan. Door de autostoeltjes te verdelen in verschillende groepen wordt voorkomen dat je een verkeerd autostoeltje aanschaft voor je kind. Dat zou natuurlijk jammer zijn, want jij gaat voor optimale bescherming voor je kindje. Bij Babypark ben je aan het juiste adres voor een grote collectie autostoeltjes met de laagste prijs garantie. Dus sla je slag!

Lees meer...

Veiligheid staat voorop

Sinds maart 2006 is een Europees goedgekeurd autostoeltje of zitverhoger verplicht voor alle kinderen onder de 1.35 meter. Autostoelen of zitverhogers die Europees goedgekeurd zijn hebben het keuringslabel ECE R44/03 of ECE R44/04 ontvangen. Alle autostoeltjes bij Babypark hebben één van deze labels. Op deze sticker staat het maximale gewicht waarvoor het autostoeltje geschikt is.

Niet te groot en niet te klein

Alle autostoeltjes zijn onderverdeeld in groepen op basis van gewicht. Dit helpt jou om een stoeltje te kiezen dat niet te groot en niet te klein is voor je kindje. Groep 1/2 is geschikt voor kinderen van 9-25 kg. Als de bovenkant van het hoofd van je kindje boven de hoofdsteun van de rugleuning uitkomen is je kindje toe aan het volgende autostoeltje. Dit wordt dan een 2/3 autostoeltje.

Het veiligst op de achterbank

De beste plaats voor een autostoel is achter in de auto. Bij een aanrijding is de plaats naast de chauffeur de gevaarlijkste plaats. Sommige stoeltjes kunnen tegen de rijrichting in worden geplaatst. Bij een aanrijding wordt de klap dan opgevangen door de rug en niet door de nek. Op plaatsen waar de airbag actief is mag je nooit een autostoel tegen de rijrichting in zetten.

Autogordel of Isofix systeem

Een autostoeltje kun je op twee manieren bevestigen, namelijk met de 3-punts autogordel of met Isofix. Bij het Isofix systeem zitten aan de achterkant van het autostoeltje twee haken en tussen de rugleuning en de zitting in de auto zitten twee bevestigingspunten. Wanneer je deze in elkaar klikt zit krijg je een veilige basis voor het autostoeltje van je kind.

Advies nodig?

Wil je graag een uitgebreide uitleg over autostoeltjes? Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste autostoel in één van onze megastores. Maar bestellen kan ook heel snel en gemakkelijk online in onze webshop. Bestel je een autostoeltje voor 20.00 uur? Dan wordt hij in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuis geleverd. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
  • Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje
    Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader