Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Fabs World autostoel accessoires

De Fabs World autostoel accessoires worden op een eerlijke wijze gemaakt in een atelier in Bangkok. Fabs World verspreidt honderd procent warmte, zowel voor je kindje als voor de vrouwen die de producten met alle zorg en liefde maakten.

Lees meer...

Elk product is uniek

Fabs World is in veel opzichten een bijzonder merk. Thaise vrouwen naaiden en haakten alles met de hand. Geen product is hetzelfde. Elke autostoel accessoire is dus helemaal uniek. Aan elke accessoire hangt een kleine leaflet met daarop de naam van de naaister, door haarzelf geschreven. Dat maakt jouw Fabs World product extra leuk en bijzonder.

Fabs World is helemaal van deze tijd

Fabs World combineert ouderwetse ambachten, zoals haken, met een trendy vormgeving. De kleuren zijn bijvoorbeeld helemaal van deze tijd. Hierdoor krijgen de autostoel accessoires een moderne uitstraling. Daarnaast weerspiegelt Fabs World een heel kleurrijke en fantasierijke wereld. Ze zijn op een geheel eigen wijze vormgegeven en bestaan uit verschillende soorten materialen.

Fabs World ondersteunt KiKa

Met Fabs World ondersteun je een goed doel. Zoals eerder aangegeven, helpt Fabs World Thaise vrouwen aan werk. Daarnaast helpt Fabs World ook indirect kinderen met kanker. Een deel van de omzet van Fabs World gaat namelijk naar KiKa, een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker.

Lees minder...
Oval loader