Matchstick Monkey autostoel accessoires

Met Matchstick Monkey autostoel accessoires wordt de autorit voor je kindje een stuk leuker. De speeltjes van Matchstick Monkey zorgen voor veel vermaak voor je kindje. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met autostoel accessoires van het merk Matchstick Monkey. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over het desbetreffende artikel. 

Lees meer...

Matchstick Monkey speeltje voor onderweg

Het knuffelaapje van Matchstick Monkey is zo ontworpen dat je hem overal gemakkelijk aan vast kan maken. Het speeltje heeft een grote ring en aan de binnenkant van de handjes van het aapje is voorzien van klittenband. Hierdoor kan je het Matchstick Monkey speeltje ophangen aan de kinderwagen, de box of aan het autostoeltje. Ideaal zo'n speeltje dat je niet kunt verliezen omdat het niet op de grond kan vallen. 

Matchstick Monkey online bestellen

De artikelen van Matchstick Monkey op deze pagina zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Heb jij je keuze gemaakt? Dan kun je jouw bestelling heel gemakkelijk online plaatsen. Bestellen bij Babypark heeft vele voordelen. Zo profiteer  je altijd van onze laagste prijsgarantie en worden orders vanaf 20 euro gratis bij jou thuis bezorgd. Je kunt zelf een bezorgmoment kiezen waarbij zelfs avondbezorging een optie is. Laagste prijsgarantie houdt in dat wij het verschil terug betalen wanneer je het gekochte artikel elders goedkoper ziet binnen 14 dagen na je aankoop. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Matchstick Monkey Hanging Monkey Speeltje

    Met het Matchstick Monkey Hanging Monkey Speeltje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het speeltje voelt zacht aan en is ook een leuke accessoire voor in de kinderwagen, buggy, autostoeltje en box.
    15,-
1 Resultaten