kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Nuna autostoel accessoires

Vul jouw autostoeltje aan met Nuna autostoel accessoires en je bent helemaal klaar voor een autorit met je kindje. Met de juiste accessoires maak je elke rit nog veiliger of comfortabeler. En wie wil dat nu niet?

Lees meer...

Over Nuna

Nuna vindt dat babyproducten kersverse ouders een deel van hun werk uit handen moeten nemen, zodat er tijd overblijft om te genieten van het ouderschap. Nuna is een Nederlands bedrijf dat producten op een typische, Nederlandse manier maakt. Dat betekent dat elk product een bescheiden combinatie is van vakmanschap, schoonheid en het geloof dat minder altijd meer is.

Slim ontwerp

Daarom schrapt Nuna bij elk product zoveel mogelijk de onnodige onderdelen en kiest Nuna voor een zo slim mogelijk ontwerp. Deze werkwijze kom je ook tegen bij de Nuna autostoel accessoires. Kies jouw favoriete Nuna product uit en bestel deze vandaag nog online via onze webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Arra Base

  De Nuna Arra Base zorgt ervoor dat je het Nuna Arra Baby Autostoeltje heel veilig in de auto kunt installeren. Deze isofix base voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm en biedt extra zijwaartse bescherming.
  179,-
 • Quick view

  Nuna Base™ Next

  De praktische Nuna Base™ Next is de basis van het Next reissysteem. Op deze 360° draaibare base van Nuna kunnen maar liefst 4 verschillende autostoelen bevestigd worden, zo heb je er jarenlang plezier van.
  249,-
 • Quick view

  Nuna Pipa Next Base

  De Nuna Pipa Next Base zorgt ervoor dat je het Nuna Pipa™ Next Baby Autostoeltje heel veilig in de auto kunt installeren. Deze base voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm en biedt extra zijwaartse bescherming.
  189,-
3 Resultaten
Trustpilot