Nuna autostoel accessoires

 

Vul jouw autostoeltje aan met Nuna autostoel accessoires en je bent helemaal klaar voor een autorit met je kindje. Met de juiste accessoires maak je elke rit nog veiliger of comfortabeler. En wie wil dat nu niet?

Lees meer...

 

Over Nuna

Nuna vindt dat babyproducten kersverse ouders een deel van hun werk uit handen moeten nemen, zodat er tijd overblijft om te genieten van het ouderschap. Nuna is een Nederlands bedrijf dat producten op een typische, Nederlandse manier maakt. Dat betekent dat elk product een bescheiden combinatie is van vakmanschap, schoonheid en het geloof dat minder altijd meer is.

 

Slim ontwerp

Daarom schrapt Nuna bij elk product zoveel mogelijk de onnodige onderdelen en kiest Nuna voor een zo slim mogelijk ontwerp. Deze werkwijze kom je ook tegen bij de Nuna autostoel accessoires. Kies jouw favoriete Nuna product uit en bestel deze vandaag nog online via onze webshop.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nuna Pipafix™ Base I-Size

    Deze veilige en gebruiksvriendelijke base is geschikt voor de Nuna PIPA™ Icon. De combinatie van dit autostoeltje en deze Pipafix™ base voldoet aan de strenge i-Size wetgeving.

    139,-

    125,-

1 Resultaten