kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Qtus autostoel accessoires

Met Qtus autostoel accessoires haal je nog meer uit jouw Qtus kinderwagen. Misschien vraag je je wel af wat autostoel accessoires met een kinderwagen te maken hebben? We zullen het aan je uitleggen. Met behulp van Qtus autostoel adapters kun je baby autostoeltjes van bekende merken op het frame van jouw Qtus kinderwagen bevestigen.Twijfel je of jouw baby autostoel geschikt is voor de adapters? Neem dan via 0488 488 888 of vragen@babypark.nl contact met ons op. We helpen je graag!

Lees meer...

Jouw Qtus kinderwagen wordt een reissysteem

De optie om een autostoeltje voor je baby op het frame van de Qtus kinderwagen te bevestigen maakt het een stuk makkelijker om een boodschap met je kindje te gaan doen. In de auto vervoer je je baby uiteraard in een baby autostoeltje. Wanneer je op plaats van bestemming aangekomen bent kun je het autostoeltje met behulp van de adapters op jouw Qtus kinderwagen bevestigen. Ondertussen kan je kindje lekker in het autostoeltje blijven zitten en hoef je je zoon of dochter niet te verhuizen naar de reiswieg of het zitje van de Qtus kinderwagen. Je kunt je Qtus kinderwagen dus op 3 manieren gebruiken: met een baby autostoel, met de reiswieg of met het zitje.

Qtus adapters voor jouw kinderwagen

Op deze pagina kun je Qtus adapters voor jouw kinderwagen eenvoudig online bestellen. Eén van de voordelen van bestellen op Babypark.nl is dat je altijd profiteert van onze laagste prijsgarantie. Zie je hetzelfde artikel elders goedkoper? Meld het dan bij ons, dan betalen wij je het verschil terug. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf 20 euro.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Qtus Lark Autostoel Adapters Black

    De Qtus Lark Autostoel Adapters Black maken het mogelijk om een baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Qtus Lark buggy. Een echte musthave accessoire voor je Qtus Lark buggy!
    30,-
1 Resultaten
Trustpilot