kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

SnoozeBaby autostoel accessoires

Geef je kindje een knuffel of een doekje, en het heeft vooral oog voor één ding: het labeltje. Het friemelt er aan en steekt het in de mond. Je doet je kindje dan ook het meeste plezier met spulletjes waaraan veel labeltjes hangen. Daarom ontwierp SnoozeBaby autostoel accessoires boordevol labeltjes, precies zoals je kindje het hebben wil.

Lees meer...

Leerzaam

Het knuffelen en friemelen met al die leuke labeltjes is goed voor de fijne motoriek van je kindje. Alle labeltjes variëren in grootte, kleur en materiaal. Het ene labeltje is van fluweel, het andere van ribstof of van zijde.

Zachte materialen

De knuffeltjes en doekjes aan de SnoozeBaby autostoel accessoires bestaan uit ultra-zachte basismaterialen zoals jersey (100% katoen) en velours (80% katoen/20% polyester). Deze materialen nemen gemakkelijk geur op en dat geeft je kindje een heerlijk vertrouwd gevoel.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Trendy Wrapping Voetenzak

  Deze heerlijk zachte Snoozebaby Trendy Wrapping Voetenzak is multifunctioneel! Gebruik het als wikkeldoek voor in de wieg, box of kinderwagen of als voetenzak voor in de buggy, wipstoel of autostoel.
  34,99
 • Quick view

  Snoozebaby Maxi-Cosi Voetenzak

  De Snoozebaby Maxi-Cosi Voetenzak Warm Brown is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Door middel van de schuine ritssluiting kan je de voetenzak helemaal open vouwen en je kindje er gemakkelijk in zetten.
  69,95
2 Resultaten
Trustpilot