kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Taftan autostoel accessoires

Vul het autostoeltje van je kindje aan met Taftan autostoel accessoires. Dankzij fijne en zachte autostoel accessoires geniet je kindje zelfs van de langste autorit. Zoek in deze webshop de meest comfortabele accessoires uit en bestel deze vandaag nog heel eenvoudig online via onze webshop.

Lees meer...

Over Taftan

Het Nederlandse bedrijf Taftan is gespecialiseerd in textielproducten voor je baby, van boxkleden tot dekbedovertrekken en voetenzakken. Taftan weet precies welke materialen jouw kindje het meeste comfort geven en het langst mooi blijven. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in het maken van textielproducten.

Textielsoorten

De producten van Taftan bestaan uit verschillende textielsoorten, waaronder badstof, linnen en katoen. De mooie geborduurde figuurtjes geven de producten een extra accent. De meeste Taftan autostoel accessoires zijn uitwasbaar in de wasmachine.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Voetenzak Hello World

    In de Taftan voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen kou en wind. De voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en beschikt zowel over een 3-punts als 5-punts gordelopening voor de autostoel of kinderwagen.
    46,95
1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot