kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Trixie autostoelhoezen

 

Het is slim om bij gebruik van een autostoeltje een autostoelhoes aan te schaffen. Een autostoelhoes voorkomt dat de autostoel vies wordt. Je kunt een autostoelhoes makkelijk van de autostoel afnemen en deze in de wasmachine stoppen. Bij Babypark heb je verschillende soorten autostoelhoezen te koop.

 

Lees meer...

Hippe Trixie autostoelhoezen

De autostoelhoezen van Trixie zijn gemaakt van katoen, het middenstuk is van badstof. Badstof zorgt ervoor dat vooral tijdens warm weer het vocht goed wordt geabsorbeerd. De Trixie autostoelhoes is makkelijk afneembaar en kan zo gewassen worden wanneer deze vuil is. De Trixie autostoelhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende prints zoals wolken, katten en ballonnen en passen op de Maxi-Cosi Cabrio en Maxi-Cosi Pebble (Plus) autostoelen.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Trixie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Pure Voetenzak

  In deze Trixie Pure Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  65,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Voetenzak

  In deze Trixie Ribble Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Bliss Voetenzak Petrol

  In deze Trixie Bliss Voetenzak Petrol ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Voetenzak

  In deze Trixie Sunny Spots Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  59,95
4 Resultaten
Trustpilot