1 Resultaten
  • Quick view Voksi Move 0+ Voetenzak

    Voksi Move 0+ Voetenzak

    Uit voorraad leverbaar
    99,90
1 Resultaten

Voksi autostoel accessoires

 

Wanneer je met je kindje een autorit gaat maken vergt dat wat voorbereiding. Gelukkig zijn er bij Babypark handige autostoel accessoires verkrijgbaar die de autoreis zo comfortabel mogelijk maken. Er zijn zonneschermen tegen de felle zon, autostoelhoezen om de bekleding van de autostoel schoon te houden en dekens of voetenzakken om je kindje warm te houden.

 

Handige Voksi autostoel accessoires

Het merk Voksi heeft autostoel accessoires in haar collectie, waaronder voetenzakken. Er zijn Voksi voetenzakken speciaal voor 0+ autostoelen met zowel een 3 - als een 5- puntsgordel. De Voksi voetenzakken zijn gemaakt van wol en dons en voelen dus zacht, warm en comfortabel aan. De producten van Voksi zijn functioneel en gemaakt van hoogwaardige materialen die oersterk zijn en dus jarenlang mee kunnen.

 

Over Voksi

Voksi is een Noors bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken en produceren van voetenzakken die geïnspireerd zijn door de Scandinavische natuur. Wol, dons, veren en katoen vormen de basismaterialen voor het maken van de producten. Naast Voksi voetenzakken produceert Voksi ook Voksi verzorgingstassen, Voksi spenen en Voksi speenkoorden en Voksi kussens. Bij Babypark zijn er producten verkrijgbaar van Voksi. Babypark heeft de laagste prijsgarantie, en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.