Babykamer, Babykamers

Camille complete babykamers

 

Babykamer Camille heeft een stijlvol, minimalistisch design. De meubels kenmerken zich door een strakke belijning. Meestal is babykamer Camille verkrijgbaar in witte lak. Deze tint ziet er heel licht en vrolijk uit. Daarnaast is wit natuurlijk heel goed met vrijwel elke kleur te combineren.

 

Lees meer...

Het voordeel van een complete Camille babykamer

Het is mogelijk om een complete Camille babykamer te kopen. Een complete Camille babykamer bestaat uit een Camille ledikant en een Camille commode óf uit een Camille ledikant, een Camille commode en een Camille kast. Kies je voor deze laatste optie, dan kun je ook nog kiezen uit een 2-deurs of een 3-deurs kast. Met een 3-deurs kast heb je net wat meer opbergruimte. De meeste meubels van babykamer Camille zijn ook los verkrijgbaar. Toch is het een echte aanrader om een complete babykamer aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels compleet die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Bovendien passen de meubels van babykamer Camille perfect bij elkaar.

 

Details van babykamer Camille

Het Camille ledikant, de Camille commode en de Camille kast zijn gemaakt van goede kwaliteit MDF-materiaal. Het Camille ledikant is 70 x 140 cm en is dus redelijk groot. Het voordeel hiervan is dat het wat langer duurt eer je kindje uit het ledikant gegroeid is. Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van een Camille babykamer? Doe vandaag nog je bestelling online via onze webshop! Wij bezorgen de meubels bij je thuis. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverdatum. Jij krijgt de Camille babykamer geleverd op de dag die jou het beste uitkomt. Indien gewenst, is het meestal ook mogelijk om de meubels van babykamer Camille door onze vakbekwame monteurs tegen een geringe vergoeding te laten monteren.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Camille Babykamer Wit

    De Bopita Camille Babykamer Wit kenmerkt zich aan de strakke vormgeving en robuuste belijning. Deze stijl kan voor jongens en meisjes. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF in een matglanzen look.

    1.254,-

    489,-

1 Resultaten