Babykamer, Babykamers

Flint complete babykamers

 

Babykamer Flint heeft een speelse look dankzij de hoge, slanke poten van metaal en de beukenhouten handgrepen met de ludieke, witte streep. De meubels hebben echt een heel eigen, karakteristieke vormgeving. Dat maakt babykamer Flint zo leuk. Daarnaast zijn de meubels, mede dankzij de witte kleur, heel gemakkelijk met uiteenlopende interieurs te combineren. Wit is een fijne, neutrale kleur waar je alle kanten mee uit kunt. Babykamer Flint is ook van goede kwaliteit. De meubels zijn grotendeels gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, met uitzondering van de metalen poten. Babykamer Flint voldoet volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

 

Lees meer...

Praktisch in gebruik

De Babykamer Flint zit vol met praktische oplossingen. De hoge pootjes zorgen er bij de commode namelijk voor dat je dicht tegen de commode aan kunt staan zodat je een prettige houding hebt bij het verzorgen van je kindje. Het ledikant wordt geleverd met een peuterzijde en de Flint kast is voorzien van soft close geleiding waardoor de deuren zonder geluid sluiten.

 

Babykamer Flint aanvullen

Het Flint ledikant is aan te vullen met een Flint lade. Hiermee heb je nog wat meer opbergruimte tot je beschikking. Een extra lade is een aanrader, want de ruimte ben je toch al kwijt door het Flint ledikant. En extra opbergruimte is altijd handig! Via deze pagina kun je de Babykamer Flint heel eenvoudig online bestellen. Kies je voor een combinatie van het ledikant en de commode of kun je ook wel een kast gebruiken voor het opbergen van de babykleertjes? De gewenste meubels liggen binnen enkele muisklikken in je online winkelmandje. Alle babykamers worden gratis thuisbezorgd door onze bezorgservice op een tijdstip dat het jou goed uitkomt. Indien gewenst, is het meestal ook mogelijk om de meubels van babykamer Flint door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Flint Babykamer Wit

    De Coming Kids Flint Babykamer Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal met een zijdeglans lak. De babykamer heeft een luchtige uitstraling doordat de meubels voorzien zijn van hoge, slanke poten van metaal.
    98,77
1 Resultaten