Babykamer, Babykamers

Harper complete babykamers

 

Babykamer Harper heeft een uniek en opvallend design door de combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft babykamer Harper een warme uitstraling. Durf jij het aan om deze stoere en unieke babykamer in huis te halen? Een complete Harper babykamer bestaat uit een Harper ledikant, een Harper commode en een Harper kast. Je hebt de keuze tussen een 2-deurs of een 3-deurs Harper kast. Een 3-deurs kast biedt je net wat meer opbergruimte, wat ideaal kan zijn.

 

Lees meer...

Stoere babykamer Harper

Babykamer Harper is echt een stoere babykamer. Wil je de meubels wat schattiger over laten komen? Combineer de meubels dan met zoete pasteltinten zoals mint, lichtblauw of zachtroze. Om de kamer zo stoer mogelijk te houden combineer je de meubels van de Harper babykamer met items in zwart en wit en grafische patronen.

 

Het gebruiksgemak van de meubels

De Babykamer Harper heeft hele praktische kenmerken. De meubels zijn voorzien van soft close geleiding, waardoor laden en deuren zonder geluid kunnen sluiten. Wil je even wat uit een laatje of van een plank halen terwijl je kindje ligt te slapen, dan is dit ideaal. Zowel de commode als de kast bieden je veel opbergruimte. In de kast bevinden zich legplanken en een hangroede zodat alle babyspulletjes op een geschikte plek op te bergen zijn. Wacht niet langer en bestel vandaag nog babykamer Harper online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijs Garantie, maar ook van onze aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een bezorgafspraak. Vind je het fijn als onze vakbekwame monteurs de meubels niet alleen bezorgen, maar ook in elkaar zetten? In de meeste gevallen is dit mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je de meubels graag gemonteerd wilt hebben. Voor de montage vragen wij een kleine vergoeding.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Harper Babykamer

    De Babykamer Harper (ledikant, commode en kast) is gemaakt van een combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
    269,-
1 Resultaten