Babykamer, Babykamers

Babykamer Harper

Babykamer Harper heeft een mooie, vintage look. Enkele details maken babykamer Harper heel bijzonder, waaronder het donkere hout, de zwart metalen handgrepen en de schuine poten. De softclose geleiding van de commodeladen maakt geruisloos openen en sluiten mogelijk.

Lees meer...

De vintage stijl van babykamer Harper

Ben je op zoek naar een vintage babykamer, dan is de Coming Kids Harper babykamer een echte aanrader. Het visgraatmotief op de meubels is heel sfeervol. Kies je voor babykamer Harper, dan kies je voor een unieke babykamer. Kenmerkend zijn de schuine poten onder de meubels, wat een typische, sixties stijl verraadt. De donkere kleuren en de combinatie van licht en donker hout, maakt de vintage look helemaal compleet.

Een complete Harper babykamer kopen

Veel babykamers op deze pagina zijn complete babykamers. Een complete vintage babykamer Harper bestaat in principe uit een ledikant en een commode of uit een ledikant, een commode en een kast. Het is een aanrader om meteen een complete vintage babykamer Harper te kopen. Je hoeft niet meer over de benodigde meubels na te denken, want je hebt alles meteen compleet. Bovendien vormen de meubels mooi één geheel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een babykamer uit de Harper-serie online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Na het ontvangen van jouw online order nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een bezorgmoment af te spreken. Wil je de meubels graag laten monteren? In veel gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook tegen een kleine vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Harper Babykamer

    De Babykamer Harper (ledikant, commode en kast) is gemaakt van een combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
    249,-
1 Resultaten