Babykamer, Babykamers

Kyan complete babykamers

 

Babykamer Kyan valt op door de eigentijdse look. Dat de meubels slechts gedeeltelijk grijs geverfd zijn, zorgt voor een bijzonder effect. Bij de pootjes onder de meubels en de spijlen van het ledikant is de houtskleur nog te zien. De schuine pootjes doen denken aan de jaren ’60. Ze geven de meubels net dat beetje extra sfeer mee. Andere bijzondere details zijn de ronde spijlen van het ledikant. Deze maken het design helemaal compleet. De meubels van babykamer Kyan zijn gemaakt van MDF-materiaal en beukenhout.

 

Lees meer...

Handige details van de Kyan babykamer

De commode van de Kyan babykamer heeft drie ruime laden waarin je veel spulletjes kwijt kunt. De bodem van het Kyan ledikant is in hoogte verstelbaar. In de eerste periode net na de geboorte is het handig om de bodem in een vrij hoge positie te zetten. Je hoeft dan niet zo diep te bukken om je kindje uit het Kyan ledikant te tillen. Is je kindje wat groter, dan zet je de bodem lager. Je kindje kan dan minder gemakkelijk uit het ledikant klimmen. Het Kyan ledikant wordt geleverd exclusief matras. Deze dien je er apart bij te kopen.

 

Aanvullingen voor babykamer Kyan

Babykamer Kidsmill Kyan kun je meestal aanvullen met bijvoorbeeld een wandrek of een bladvergroter uit dezelfde meubellijn. De bladvergroter is bedoeld voor de Kyan commode. Op deze bladvergroter leg je je kindje neer met de voetjes naar jou toe. Je houdt dan aan beide zijden van de commode meer ruimte over om spulletjes neer te leggen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Kyan babykamer en eventuele aanvullingen online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Indien gewenst, is het meestal ook mogelijk om de meubels van babykamer Kyan tegen een kleine vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Kyan Babykamer Deep Grey / Naturel

    De Bopita Kyan Babykamer Deep Grey / Naturel kenmerkt zich aan de grijze kleur wat is gecombineerd met blanken accenten. Door de schuine pootjes krijgen de meubels een unieke en moderne uitstraling.

    824,-

    59,-

1 Resultaten