Babykamer, Babykamers

Babykamer Lasse

Met de meubels van babykamer Lasse creëer je een heel sfeervol en gezellig plekje voor je kindje. Opvallend zijn de hoge poten onder de kast, de commode en het ledikant, die een andere kleur hebben dat de rest van het meubel. Alle meubels zijn gelakt in een zachte tint die heel fraai overkomt.

Lees meer...

Praktische details van babykamer Lasse

Babykamer Lasse is volledig greeploos uitgevoerd. Toch zijn deuren en laden heel gemakkelijk te openen, dankzij het geïntegreerde “push open” systeem. Je drukt op de lade of deur en deze gaat vanzelf open. Verder beschikken de deuren en laden van de Lasse kast en de Lasse commode over een soft closing systeem. Dit maakt bijna geruisloos openen en sluiten mogelijk. Het soft closing systeem is ideaal al je even snel wat uit de kast of commode wilt pakken terwijl je kindje ligt te slapen. Babykamer Lasse is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen.

Het voordeel van een complete babykamer Lasse

Koop je de complete babykamer Kidsmill Lasse, dan ontvang je meestal een Lasse commode, een Lasse kast en een Lasse ledikant. Het is ook mogelijk om een complete babykamer Lasse te bestellen zonder een Lasse kast. Verder zijn de meubels van een babykamer Kidsmill Lasse meestal ook los verkrijgbaar. Het heeft echter een aantal voordelen om een complete Lasse babykamer aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt compleet. Bovendien passen alle meubels perfect bij elkaar. Koop je een aantal verschillende, losse meubels dan bestaat de kans dat deze toch wat minder goed bij elkaar matchen. Een Lasse babykamer of losse Lasse meubels bestel je eenvoudig online via onze webshop. Maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie! In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels tegen een vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Lasse Babykamer Wit

    De meubels van de Kidsmill Lasse Babykamer Wit zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

    911,-

    69,-

1 Resultaten
Trustpilot