Babykamer, Babykamers

Babykamer Lasse

 

Met de kast, de commode en het ledikant van babykamer Lasse creëer je een heel sfeervol en gezellig plekje voor je kindje. Opvallend zijn de hoge, zwarte pootjes onder de meubels. Deze geven babykamer Lasse een extra, stijlvol accentje mee. De meubels zijn gelakt in lak met een zachte, grijze tint die heel fraai overkomt. De kleur is net even iets anders dan gewoon wit.

 

Lees meer...

Praktische details van babykamer Lasse

Babykamer Lasse is volledig greeploos uitgevoerd. Toch zijn deuren en laden heel gemakkelijk te openen, dankzij het geïntegreerde “push open” systeem. Je drukt op de lade of deur en deze gaat vanzelf open. Verder beschikken de deuren en laden van de Lasse kast en de Lasse commode over een soft closing systeem. Dit maakt bijna geruisloos openen en sluiten mogelijk. Het soft closing systeem is ideaal al je even snel wat uit de kast of commode wilt pakken terwijl je kindje ligt te slapen. Babykamer Lasse is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen.

Het voordeel van een complete babykamer

Koop je de complete Kidsmill babykamer Lasse, dan ontvang je een Lasse commode, een Lasse kast en een Lasse ledikant. Het is ook mogelijk om een complete babykamer Lasse te bestellen zonder een Lasse kast. Verder zijn de meubels van een Lasse babykamer meestal ook los verkrijgbaar. Het heeft echter een aantal voordelen om een complete Lasse babykamer aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt compleet. Bovendien passen alle meubels perfect bij elkaar. Koop je een aantal verschillende, losse meubels dan bestaat de kans dat deze toch wat minder goed bij elkaar matchen. Een Lasse babykamer of losse Lasse meubels bestel je eenvoudig online via onze webshop. Maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice en profiteer van onze Laagste Prijs Garantie! In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels tegen een vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Lasse Babykamer Wit zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. Dankzij soft closing kun je deze weer geruisloos sluiten.

  911,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Babykamer Grijs

  De meubels van de Kidsmill Lasse Babykamer Grijs zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. Dankzij soft closing kun je deze weer geruisloos sluiten.

  911,-

  59,-

2 Resultaten