Babykamer, Babykamers

Babykamer Woood New Life

Babykamer Woood New Life heeft een strakke, robuuste vormgeving. De meubels zijn van goede kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Zowel de Woood New Life commode als het Woood New Life ledikant zijn gemaakt van hoogwaardig geborsteld grenen. Babykamer Woood New Life voldoet volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

Lees meer...

De pluspunten van een complete babykamer Woood New Life

Meestal is het wel mogelijk om meubels van babykamer Woood New Life los te bestellen. Toch heeft het veel voordelen om een complete babykamer Woood New Life te kopen. Een complete babykamer Woood New Life bestaat uit een Woood New Life ledikant van 60 x 120 cm, en een Woood New Life commode. Bij het ledikant zit een lattenbodem inbegrepen. Koop je deze babykamer, dan heb je bijna alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje meteen compleet. Daarnaast vormen de meubels mooi één geheel.

Te bestellen in meerdere kleurstellingen

De commode van babykamer Woood New Life is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bestel je een complete babykamer Woood New Life, dan kun je kiezen uit een witte, donkergrijze of lichtgrijze commode. Het ledikant is wel standaard wit. Bestel babykamer Woood New Life vandaag nog online via onze webshop en profiteer van de Laagste Prijsgarantie! Maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice. Nadat wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een levertijdstip af te spreken. Wij bezorgen de Woood New Life babykamer bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wil je de meubels door onze vakbekwame monteurs tegen een geringe vergoeding laten monteren? Meestal is dit wel mogelijk. Tijdens het online bestelproces kun je aangeven dat je graag wilt dat de meubels gemonteerd worden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Wood New Life Babykamer Wit

    De Wood New Life Babykamer Wit bestaat uit een ledikant van 60 x 120 cm en commode (kleur naar keuze). De babykamer is gemaakt van stevig materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

    498,-

    488,-

1 Resultaten