Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Childhome autostoel accessoires

 

Vul het autostoeltje van je kindje aan met comfortabele Childhome autostoel accessoires. Op deze pagina vind je ons complete assortiment autostoel accessoires van Childhome. Aan deze accessoires zal je kindje onderweg veel plezier beleven. Sommige Childhome autostoel accessoires zijn niet alleen fijn voor gebruik in de autostoel, maar zijn ook heel prettig voor gebruik in de buggy. Onze Childhome autostoel accessoires zien er verder heel stijlvol uit.

Lees meer...

Comfortabele Childhome autostoel accessoires

Het is belangrijk om je kindje onderweg goed aan te kleden en voldoende warm in te stoppen. Het lichaam van je kindje kan de temperatuur namelijk nog niet goed zelf regelen. Daarom is een goede voetenzak eigenlijk onmisbaar. Onze Childhome voetenzakken zijn heel handig, aangezien deze speciaal gemaakt zijn voor gebruik in de autostoel of buggy. Dankzij de gordelopeningen kun je een Childhome voetenzak heel goed gebruiken in combinatie met een 3-punts of 5-punts veiligheidstuigje van de autostoel of buggy.

Over Childhome

Childhome is een leuk merk van uiteenlopende producten voor jonge kinderen. Met Childhome producten kun je bijna de volledige babykamer inrichten. Van dit merk zijn zowel dekens, slaapzakken en kussens als decoratieartikelen voor de muur verkrijgbaar. Ook hebben wij vaak Childhome kinderstoelen in ons assortiment. Bekijk ook eens ons complete assortiment Childhome producten en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen. De Childhome autostoel accessoires van jouw wensen en andere Childhome producten bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop meestal al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de autostoel accessoires van Childhome bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader