Woezel en Pip autostoel accessoires

De allerliefste hondjes van de wereld zijn Woezel en Pip. Deze vriendjes beleven samen het ene na het andere avontuur, in de tovertuin of op hun vakantieadres. De meeste kindjes vinden deze hondjes maar wat interessant. Geef je kindje in de auto Woezel en Pip autostoel accessoires en het vermaakt zich de hele rit prima.

Lees meer...

Hoe het begon

Guusje Nederhorst is de bedenker van deze twee vriendjes. In 2005 verscheen haar eerste Woezel en Pip kinderboekje. Je kindje vindt deze boekjes vast geweldig. Maar het wil natuurlijk niet alleen verhaaltjes horen. Het wil de hondjes ook aanraken en hen zelf nieuwe avonturen laten beleven.

Trilfiguur

Met een Woezel en Pip trilfiguur aan de buggy of autostoel bedenkt je kindje al snel de leukste belevenissen. Aan het trilfiguurtje zit een knuffeltje met een lang koord. Trekt je kindje aan het koord, dan beweegt het knuffeltje weer terug. Dat is heel grappig om te zien. De trilfiguurtjes zijn meteen na de geboorte te gebruiken.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Woezel En Pip Kinderwagenspanner

    De Woezel En Pip Kinderwagenspanner is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen gebruikt kan worden. De kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.

    12,95

    12,71

1 Resultaten