Autostoelen, Cybex

Silver Cross autostoel

 

Op deze pagina tref je ons actuele assortiment met Silver Cross autostoelen aan. De autostoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn naast veilig ook praktisch in gebruik. Wil je meer weten over een autostoeltje? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

 

Praktisch in gebruik

Een Silver Cross autostoel voor je baby kan eenvoudig vast worden geklikt op het frame van een Silver Cross kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap omdat je je kindje op deze manier niet wakker hoeft te maken. In plaats van een complete kinderwagen hoef je alleen maar het frame van de kinderwagen mee te nemen als je er met de auto op uit gaat. De reiswieg of het zitgedeelte kun je thuis laten.

 

Online bestellen

Online shoppen is bij Babypark een fluitje van een cent. Ben je ervan overtuigt dat je een Silver Cross autostoeltje wilt hebben? Bestel deze dan binnen met enkele muisklikken op deze pagina. Je profiteert bij Babypark altijd van de Laagste Prijs Garantie zodat je nooit teveel betaald.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Silver Cross Simplicity Autostoeltje

    Het Silver Cross Simplicity Autostoeltje is compatibel met de Silver Cross Surf 2 Kinderwagen. Het autostoeltje heeft een uitneembare inleg en een beendekje en wordt geïnstalleerd met de 3-punts autogordel of de bijpassende isofix.
    249,-
1 Resultaten