Autostoeltjes

Silver Cross autostoel

Op deze pagina tref je ons actuele assortiment met Silver Cross autostoelen aan. De autostoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn naast veilig ook praktisch in gebruik. Wil je meer weten over een autostoeltje? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Een Silver Cross autostoel voor je baby kan eenvoudig vast worden geklikt op het frame van een Silver Cross kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap omdat je je kindje op deze manier niet wakker hoeft te maken. In plaats van een complete kinderwagen hoef je alleen maar het frame van de kinderwagen mee te nemen als je er met de auto op uit gaat. De reiswieg of het zitgedeelte kun je thuis laten.

Online bestellen

Online shoppen is bij Babypark een fluitje van een cent. Ben je ervan overtuigt dat je een Silver Cross autostoeltje wilt hebben? Bestel deze dan binnen met enkele muisklikken op deze pagina. Je profiteert bij Babypark altijd van de Laagste Prijs Garantie zodat je nooit teveel betaald.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Balance I-Size Autostoeltje Donington

  Van het Silver Cross Balance I-Size Autostoeltje Donington heb je vanaf 15 maanden tot 12 jaar lang plezier. De autostoel kan in 4 ligposities worden versteld en wordt geïnstalleerd met Isofix en Top Tether.
  299,-
 • Quick view

  Silver Cross Discover Autostoeltje Donington

  Het Silver Cross Discover Autostoeltje Donington is perfect voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar (max. 36 kg). Door de hoofdsteun in hoogte te veranderen, passen de zijwangen zich aan voor de beste ondersteuning.
  199,-
 • Quick view

  Silver Cross Motion All Size 360 Autostoeltje Donington

  Het Silver Cross Motion All Size 360 Autostoeltje Donington is gemaakt om je kindje zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. De stoel kan 360˚ draaien waardoor het bevestigen van je kindje makkelijker wordt.

  499,-

  399,20

3 Resultaten
Black Friday
Trustpilot