Nuna Pipa Lite, Nuna Pipa Lite autostoeltje

Autostoeltjes collectie

 

Natuurlijk wil jij jouw kindje vervoeren in een veilige autostoel. Bij Babypark vind je een ruim assortiment met autostoelen
die je kunt installeren met  behulp van Isofix of met de autogordel. Ben je op zoek naar een autostoel die voldoet aan
de strenge i-Size norm? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag bij het maken
van een keuze. De veiligheid van jouw kindje is tenslotte het allerbelangrijkste!

 

Op zoek naar een accessoire voor je autostoel? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Silver Cross Simplicity Autostoeltje

    Silver Cross Simplicity Autostoeltje

    Uit voorraad leverbaar
    249,-
1 Resultaten

Silver Cross autostoel

 

Op deze pagina tref je ons actuele assortiment met Silver Cross autostoelen aan. De autostoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn naast veilig ook praktisch in gebruik. Wil je meer weten over een autostoeltje? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving.

 

Praktisch in gebruik

Een Silver Cross autostoel voor je baby kan eenvoudig vast worden geklikt op het frame van een Silver Cross kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap omdat je je kindje op deze manier niet wakker hoeft te maken. In plaats van een complete kinderwagen hoef je alleen maar het frame van de kinderwagen mee te nemen als je er met de auto op uit gaat. De reiswieg of het zitgedeelte kun je thuis laten.

 

Online bestellen

Online shoppen is bij Babypark een fluitje van een cent. Ben je ervan overtuigt dat je een Silver Cross autostoeltje wilt hebben? Bestel deze dan binnen met enkele muisklikken op deze pagina. Je profiteert bij Babypark altijd van de Laagste Prijs Garantie zodat je nooit teveel betaald.