Sebra Autostoel accessoires

 

Sebra is een Deens merk van de leukste accessoires voor kinderen. De gehaakte en gebreide speeltjes geven je kindje in de auto urenlang speelplezier. Je maakt de speeltjes heel gemakkelijk aan het autostoeltje vast met behulp van een speciale clip.

Lees meer...

 

Handwerk

In vele opzichten is Sebra een uniek merk. De keuze van de kleurcombinaties en de klassieke vormen van handwerk maken Sebra tot een bijzonderheid. Een groot deel van de collectie werd met de hand gemaakt. De gebreide knuffeltjes aan de autostoel accessoires zien er stuk voor stuk even leuk en grappig uit. Ze prikkelen de fantasie en brengen heel wat gezelligheid in de auto.

 

Natuurlijke materialen

De meeste producten van Sebra bestaan uit natuurlijke materialen, zoals hout, wol en katoen. De clips aan de autostoel accessoires zijn meestal van hout of metaal. Alle producten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Speeltje Panda

    Met dit Sebra Speeltje Panda kan je kindje zich onderweg goed vermaken! Het speeltje kan door de ring aan de bovenkant eenvoudig bevestigd worden aan de autostoel, kinderwagen of buggy.
    21,95
1 Resultaten