Bugaboo Bee⁵ kinderwagen

21 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen

  Stel de Bugaboo Bee⁵ van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  729,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Classic Kinderwagen Zwart Frame

  De Bugaboo Bee⁵ Classic Kinderwagen Zwart Frame is een comfortabele kinderwagen voor het gebruik in de stad. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap.
  779,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Alu Frame - Blue Melange

  De Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Alu Frame - Blue Melange is een comfortabele kinderwagen voor het gebruik in de stad. Dankzij de kleine wieltjes stuur je de kinderwagen heel gemakkelijk in iedere gewenste richting.
  669,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Zwart Frame - Grey Melange

  De Bugaboo Bee⁵ Kinderwagen Zwart Frame - Grey Melange is zeer comfortabel voor gebruik in de stad. Dankzij de kleine wieltjes stuur je de kinderwagen heel gemakkelijk in iedere gewenste richting.
  719,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Wiegbekleding

  De Bugaboo Bee⁵ Wiegbekleding gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Bee⁵ Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is een aanrader wanneer je eens wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  110,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Stoelbekleding

  De Bugaboo Bee⁵ Stoelbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Bee⁵. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve stoelbekleding wilt hebben! De stoelbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Bee⁵ zonnekap kun je de look van je Bugaboo Bee⁵ kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Lederlook Handgrepen

  Met de Bugaboo Bee⁵ Lederlook Handgrepen personaliseer je gemakkelijk de look van je Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. De handgrepen zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zelfs worden gewassen in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Wieldoppen

  Met de Bugaboo Bee⁵ Wieldoppen creëer je heel eenvoudig een nieuwe en frisse look voor de wielen van jouw Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. De wieldoppen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te klikken.
  19,95
 • Quick view

  Bugaboo Voetenzak

  Met de Bugaboo Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.

  105,-

  89,-

 • Quick view

  Bugaboo Parasol

  Ben jij in het bezit van een Bugaboo kinderwagen? Breidt de collectie dan uit met een Bugaboo parasol. Deze universele parasol buig je in iedere gewenste richting en beschermt jouw kindje tegen felle zonnestralen.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Breezy Seat Liner

  Met de Bugaboo Breezy Seat Liner heeft je kindje het nooit te warm in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van sneldrogend materiaal met een groot vocht absorptievermogen en goede luchtcirculatie.
  69,95
 • Quick view

  Bugaboo Classic Voetenzak

  Met de Bugaboo Classic Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Seat liner

  Met deze zachte Bugaboo Seat liner ligt je kindje comfortabel in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Classic Wiegbekleding

  De Bugaboo Bee⁵ Classic Wiegbekleding gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Bee⁵ Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is een aanrader wanneer je eens wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  140,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee High Performance Regenscherm

  Het Bugaboo Bee High Performance Regenscherm is geschikt voor de Bugaboo Bee kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker. Het regenscherm is gemaakt van PVC-vrije materialen.
  59,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Mammoth Tas

  Met de Bugaboo Bee Mammoth Tas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De Mammoth tas heeft een inhoud van 30 liter waarin je veel spullen kwijt kunt.
  129,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Style Set

  De Bugaboo Bee⁵ Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Bee⁵ Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 5 onderdelen van de Bugaboo Bee⁵.
  169,85
 • Quick view

  Bugaboo Bee Autostoel Adapters

  Handig adapterset om een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het onderstel van de Bugaboo Bee te plaatsen. De adapters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Bee kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888
  14,95
21 Resultaten