GB Maris

De GB Maris is een handige kinderwagen voor in de stad. Dankzij het compacte formaat manoeuvreer je de wagen met gemak door de smalste winkelstraatjes. De GB Maris heeft foambanden. Het voordeel van foambanden is dat deze nooit lek kunnen gaan. Dankzij het mooie design en de elegante bekleding ziet de GB Maris kinderwagen er heel stijlvol uit.

Lees meer...

Comfortabel

De bekleding voelt heel comfortabel aan voor je kindje. Het zitje is omkeerbaar. Je kunt dus zelf kiezen of je het kindje met de rijrichting mee plaatst of tegen de rijrichting in. Plaats je het zitje tegen de rijrichting in, dan houd je oogcontact met je kindje. Hierdoor kun je onderweg gemakkelijker met je kindje communiceren.

Compleet

Van de GB Maris is zowel een reiswieg als een buggyzitje verkrijgbaar. Om het reissysteem helemaal compleet te maken, kun je een GB Idan autostoeltje aanschaffen. Dit autostoeltje klik je heel gemakkelijk op het frame van de GB kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  GB Maris Kinderwagen

  De GB Maris Kinderwagen is comfortabel voor jou en je kindje en biedt veel mogelijkheden. De kinderwagen is slechts 54 cm breed, kan ingeklapt zelfstandig staan en is voorzien van een XXL zonnekap met kijkvenster.
  499,-
 • Quick view

  GB Maris Reiswieg

  De GB Maris Reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 9 kg en is perfect te combineren met de GB Maris Kinderwagen. De reiswieg is slechts 54 cm en wordt geleverd met een extra zacht matras.
  275,-
 • Quick view

  GB Idan Plus Baby Autostoeltje

  Het GB Idan Plus Autostoeltje groeit vanaf de geboorte met je kindje mee totdat je kindje 13 kg weegt. Dat komt overeen met circa 18 maanden. Met het GB Idan Autostoeltje kun je je kindje comfortabel én veilig vervoeren.
  169,95
 • Quick view

  GB Cupholder Black

  Loop jij achter de GB buggy of kinderwagen regelmatig met de fles van je kindje in de hand? Dan is deze cupholder een uitkomst. De GB Cupholder is geschikt voor diverse maten bekers en flesjes.
  19,95
 • Quick view

  GB Parasol Black

  De GB parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de GB kinderwagen en buggy en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  44,95
5 Resultaten